Libnet.ro
UNICEF

12:30

Papa Francisc, aclamat de o multime imensa de pelerini, la Fatima LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, aclamat de o multime imensa de pelerini, la Fatima LIVE VIDEO

Papa Francisc a fost primit cu urale, vineri, de o multime imensa de pelerini, la sosirea sa cu elicopterul in orasul-sanctuar Fatima, in centrul Portugaliei, unde Fecioara Maria a aparut in urma. continuă pe Antena3

Zeci de mii de pelerini catolici il asteapta pe Papa Francisc la Fatima, la o suta de ani de la aparitia Fecioarei Maria

Papa Francisc incepe astazi o vizita de 24 de ore la Fatima, in Portugalia, unde este asteptat de zeci de mii pelerini catolici dornici sa asiste la canonizarea a doi copii carora li s-a aratat Fecioara Maria.

Un desen cu sfantul Papa Francisc si diavolul Trump sarutandu-se a aparut pe un zid din apropierea Vaticanului (FOTO)

Un desen ce-i infatiseaza pe Papa Francisc si Donald Trump sarutandu-se a aparut pe un zid din apropierea Vaticanului, cu mai putin de doua saptamani inainte de intalnirea.

Papa Francisc si Donald Trump apar sarutandu-se intr-un desen lipit pe un zid din apropierea Vaticanului

Un desen in care Papa Francisc si presedintele american Donald Trump sunt surprinsi sarutandu-se a aparut pe un zid din apropierea Vaticanului, joi, la mai putin de doua saptamani inainte de intalnirea celor doi, informeaza Reuters.

Papa Francisc, invitat la Blaj in 2018 la beatificarea a sapte episcopi greco-catolici morti in inchisorile comuniste

Papa Francisc a fost invitat de catre cardinalul Lucian sa viziteze Blajul, anul viitor. Invitatia a fost transmisa oficial in numele Sinodului Bisericii Greco-Catolice. in 2018, Romania aniverseaza 100 de ani de la Marea Unire. Tot anul viitor va avea loc beatificarea a sapte episcopi greco-catolici morti in inchisorile comuniste.

Papa Francisc, invitat de cardinalul Lucian sa vina anul viitor pe Campia Libertaii de la Blaj

Papa Francisc a fost invitat, pentru anul viitor, la Blaj, centrul greco-catolicismului din Romania, invitatia oficiala fiind adresata de cardinalul Lucian.

100 de ani de la presupusele aparitii ale fecioarei Maria la Fatima. Un milion de persoane, asteptate la manifestarile unde va merge si Papa Francisc

Zeci de mii de credinciosi asteapta cu mare emotie vineri sosirea Papei Francisc la sanctuarul portughez de la Fatima, unde sunt masuri de inalta securitate la aniversarea centenarului presupuselor aparitii ale Fecioarei Maria in fata a trei copii de pastori. 8 cardinali, 71 de episcopi si 2 000 de preoti vor participa la celebrari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )