Libnet.ro
UNICEF

07:15

Papa Francisc l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA

B1 B1,
Papa Francisc l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA

Papa Francisc este unul dintre liderii mondiali care l-au felicitat deja pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA. Mesajul transmis de Papa Francisc pentru Joe. continuă pe B1

Cine sunt liderii politici care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din SUA

In contextul in care Joe Biden este asteptat sa castige alegerile prezidentiale din SUA multi lideri mondiali s-au grabit sa-l felicite pentru victoria sa. Dar nu toata lumea a fost atat de dornica sa.

China il felicita pe Joe Biden pentru victoria in alegeri

Ministerul Afacerilor Externe al Chinei i-a felicitat vineri pe presedintele si vicepresedintele alesi ai SUA, Joe Biden si Kamala Harris, la aproape o saptamana de la anuntul victoriei celor doi politicieni ai Partidului Democrat la scrutinul prezidential din 3 noiembrie si pe care presedintele Donald Trump refuza sa o recunoasca, informeaza Reuters si AFP si Agerpres.

China il felicita pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA. Cum vor evolua relatiile chino-americane?

China s-a alaturat tarilor ai caror lideri l-au felicitat pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, pentru victoria la alegeri. Purtatorul de cuvant al Ministerului chinez de Externe a afirmat ca Beijingul respecta alegerea poporului american. Deocamdata presedintele chinez, Xi Jinping nu l-a felicitat personal pe democrat.

China l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria sa la alegerile prezidentiale din SUA, dupa o saptamana de la alegeri

China i-a transmis vineri felicitari lui Joe Biden pentru alegerea sa ca presedinte al Statelor Unite, la aproape o saptamana dupa anuntarea victoriei candidatului democrat, transmit AFP si Time.

Erdogan il felicita pe Biden pentru victoria in alegeri si isi exprima speranta unei consolidari a relatiilor cu SUA

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care intretine relatii bune cu Donald Trump, l-a felicitat marti pe Joe Biden, invingatorul in alegerile prezidentiale americane din data de 3 noiembrie, si isi exprima speranta unei consolidari a realatiilor Ankarei cu Washingtonul, relateaza AFP.

CIOLOS: I-am trimis azi o scrisoare presedintelui ales Joe Biden pentru a promova statul de drept in lume

Liderul Renew Europe, Dacian Ciolos, scrie, intr-o postare pe Twitter, ca i-a trimis presedintelui ales, Joe Biden o scrisoare in care face apel la cooperare in scopul promovarii statului de drept in lume, potrivit g4media.

Joe Biden si Boris Johnson. Cum a decurs prima lor convorbire telefonica si ce au stabilit cei doi

Alegerile Prezidentiale din America s-au terminat, aproape. Conform datelor preliminare Joe Biden este presedintele ales. Prim-ministrul britanic Boris Johnson l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria sa in alegerile din SUA. Joe Biden l-a sunat pe premier primul, inaintea liderilor altor tari europene importante. Joe Biden incinge telefoanele, sunand liderii europeni Asteptarea de a vorbi .

Die Welt: La ce se poate astepta Europa din partea lui Joe Biden si la ce nu

Pentru europeni nu se vor schimba foarte multe lucruri dupa venirea lui Joe Biden la Casa Alaba, avertizeaza Die Welt. olitica tendentios protectionista a lui Trump in privinta comertului in care nici europenii nu ramaneau in urma dupa cum arata subventiile Airbus are o lunga traditie in SUA inca din perioada anilor 80. Presiunea venea de cele mai multe ori din partea Congresului. Deci aceasta politica nu se va schimba.

Papa Francisc l-a felicitat pe presedintele ales al SUA Joe Biden, intr-o discutie telefonica

Papa Francisc i-a oferit binecuvantarile si felicitarile sale presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, intr-o discutie telefonica, cu intentia de a reface legaturile cu Washingtonul dupa patru ani de relatii uneori dificile cu presedintele Donald Trump, transmite Reuters.

Papa Francisc l-a felicitat pe Biden intr-o convorbire telefonica (echipa lui Biden)

Papa Francisc l-a felicitat pe presedintele american ales Joe Biden, a anuntat joi echipa acestuia din urma, care odata investit va deveni al doilea presedinte catolic al Statelor Unite dupa John F. Kennedy, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )