Libnet.ro
UNICEF

06:15

Die Welt: La ce se poate astepta Europa din partea lui Joe Biden si la ce nu

Hotnews Hotnews,
 Die Welt: La ce se poate astepta Europa din partea lui Joe Biden si la ce nu

Pentru europeni nu se vor schimba foarte multe lucruri dupa venirea lui Joe Biden la Casa Alaba, avertizeaza Die Welt. olitica tendentios protectionista a lui Trump in privinta comertului in care nici europenii nu ramaneau in urma dupa cum arata subventiile Airbus are o lunga traditie in SUA inca din perioada anilor 80. Presiunea venea de cele mai multe ori din partea Congresului. Deci aceasta politica nu se va schimba. continuă pe Hotnews

Catalin Botezatu n-a scapat. Ce mesaj dur a primit din partea Oanei Zavoranu

Oana Zovoranu continua seria victimelor. Dupa ce in urma cu cateva zile i-a criticat pe Pepe, Oana Roman, Adelina Pestritu, dar si pe Cristina Ich, de data aceasta bruneta a ajuns si la designeri. Astfel ca Oana Zavoranu si-a spus parerea si despre designerul Catalin Botezatu. Ce mesaj dur a primit Catalin Botezatu din partea .

Virusolog italian: Valul doi de Covid? Risc de psihoza colectiva Sunt boli mai grave, trecute in uitare. Apocalipsa mai poate astepta

Virusologul Fabrizio Pregliasco, cercetator la Universitatea din Milano si director de sanatate al Institutului Irccs Galeazzi din Milano, spune despre al doilea val al coronaavirusului ca este mai usor de gestionat acum, deoarece nu mai exista psihoza de la primul val, potrivit Il Giornale. Exista alte boli care sunt trecute cu vederea si care necesita asistenta, spune medicul.

Tot mai multe trenuri sunt anulate in Europa din cauza restrictiilor de circulatie si a numarului mic de pasageri

In tot mai multe tari din Europa sunt anulate trenuri interne si internationale, dupa ce cateva tari au impus lockdown-uri si numarul de pasageri a scazut in unele zone si cu peste 70%. Din martie pana in iunie au fost anulate multe trenuri si apoi lucrurile si-au revenit cateva luni, dar acum serviciile sunt din nou restranse din cauza pandemiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )