Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parapsihologul Lidia Fecioru, despre inducerea sinuciderii in cazul Condrea

Antena3 Antena3,
Parapsihologul Lidia Fecioru, despre inducerea sinuciderii in cazul Condrea

Ipoteza sinuciderii inca planeaza asupra fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, iar parapsihologii spun ca astfel de gesturi pot fi chiar induse oamenilor. Ideea sinuciderii se poate induce si se. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre cazul Condrea: Ar trebui sa nu ne dam cu parerea toti despre acest accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni singurele care pot stabili cauzele reale ale accidentului in care ar fi fost implicat Dan Condrea sunt institutiile abilitate si ca oamenii nu ar trebui sa.

Imaginile furnizate de Primaria Corbeanca in cazul Condrea ar fi fost editate. Sabin Orcan: Nu e un banal accident. Personajul respectiv era unul de care depindea aflarea adevarului despre una dintre cele mai oribile afaceri de coruptie (VIDEO)

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca cu putin timp inainte de accident. Ele, insa, starnesc mai multe controverse.

Sebastian Ghita despre cazul Condrea: Era caz de siguranta nationala

Cazul accidentului in care a murit patonul Hexi Pharma este dezbatut in Parlament. Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la intrarea la Comieie, ca oamenii nu mor din senin si ca era vorba despre un caz de siguranta nationala. Nu .

Liviu Dragnea, despre moartea lui Dan Condrea: Primul meu gand a fost...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca institutiile abilitate trebuie sa stabileasca despre ce a fost vorba in cazul accidentului de la Buftea, in care ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan.

Cazul Condrea, discutat in Parlament

Comisia parlamentara de control a SRI s-a reunit, luni, in contextul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, pentru a discuta despre un posibil filaj in momentul accidentului.

Mircea Badea, ipoteza noua despre moartea lui Dan Condrea

Mircea Badea a lansat o noua ipoteza in cazul mortii lui Dan Condrea, dupa ce au aparut opinii potrivit carora patronul Hexi Pharma ar fi murit din cauza neatentiei la volan. Care-i.

Teodor Atanasiu: cazul Condrea, nefiind de siguranta nationala, nu are legatura cu SRI

Deputatul liberal Teodor Atanasiu, membru al Comisiei de control SRI, a declarat luni ca subiectul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, nu are legatura cu Serviciul Roman de Informatii, acesta nefiind un caz de siguranta nationala, scrie Agerpres.

Reactii politice la cazul Condrea. Dragnea: As vrea sa nu vedem Elodia reloaded. Ponta: Cine are putere sa faca asa ceva? Coruptia sinucide

Fostul premier Victor Ponta sugereaza ca in spatele mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, s-ar afla o mana criminala, in timp ce presedintele PSD Liviu Dragnea pledeaza pentru desecretizarea notelor informative transmise institutiilor privind dezinfectantii Hexi Pharma.

Ce spune Traian Basescu despre moartea lui Dan Condrea

Traian Basescu a vorbit, marti, despremoartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Potrivit fostului presedinte, Dan Condrea a avut un accident.

Radu Banciu, despre moartea lui Dan Condrea: La cum pare situatia, ai merge pe o sinucidere. Eu nu cred in varianta ca nu era el. Nu e specific Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre moartea patronului companiei Hexi Pharma, Dan Condrea. E greu sa iti dai cu parerea intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )