Libnet.ro
UNICEF

21:00

Radu Banciu, despre moartea lui Dan Condrea: La cum pare situatia, ai merge pe o sinucidere. Eu nu cred in varianta ca nu era el. Nu e specific Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre moartea lui Dan Condrea: La cum pare situatia, ai merge pe o sinucidere. Eu nu cred in varianta ca nu era el. Nu e specific Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre moartea patronului companiei Hexi Pharma, Dan Condrea. E greu sa iti dai cu parerea intr-un. continuă pe B1

Mircea Badea, ipoteza noua despre moartea lui Dan Condrea

Mircea Badea a lansat o noua ipoteza in cazul mortii lui Dan Condrea, dupa ce au aparut opinii potrivit carora patronul Hexi Pharma ar fi murit din cauza neatentiei la volan. Care-i.

Sebastian Ghita, despre moartea lui Dan Condrea: Eu nu pot sa cred ca la o luna dupa ce noi discutam cazul, acesta nu a ajuns unul de siguranta nationala (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita, membru in comisia de control a SRI, a declarat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV ca va merge la sedinta Comisiei si intregul caz in care.

Radu Banciu, despre Condrea: Sa mori in asemenea conditii, dupa ce-ti amenintai nevasta cu ranga si te considerai sef de trib, e o pedeapsa suficienta. Altfel, l-ar fi asteptat o viata aproape de lux (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre controversele si reactiile ce au aparut dupa moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Daca a decedat .

Dupa ce a omorat trei oameni pe sosea, Serban Huidu, pareri despre accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Serban Huidu a publicat pe blogul sau un text legat de moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Am citit cu stupefactie si fara nici o satisfactie ca patronul Hexi a fost victima unui accident rutier!.

Sinucidere, accident, asasinat sau inscenare? Moartea lui Dan Condrea naste mai multe controverse

Moartea lui Dan Condrea naste multe controverse. Nimeni nu exclude in acest moment nicio varianta. Sinucidere, accident, asasinat, sau chiar o inscenare a mortii planuita de Condrea pentru a i se pierde.

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Exclud total varianta accidentului

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Masina pe.

Moartea lui Dan Condrea, in presa internationala. Ce scriu jurnalistii straini

Moartea neasteaptata a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ajuns in presa internationala. Politia romana investigheaza moartea unui om care a intrat cu masina intr-un copac,.

Moartea lui Dan Condrea a ajuns in presa internationala. Stirea, publicata initial de agentia AP a fost preluata de mai multe publicatii

Moartea suspecta a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ajuns in atentia presei internationale. Stirea a fost publicata initial de agentia AP, iar apoi preluata de mai multe publicatii. articolul.

Victor Ponta, nou mesaj pe Facebook dupa moartea lui Dan Condrea: Coruptia sinucide!

Victor Ponta a revenit luni dimineata cu un mesaj pe contul sau de Facebook legat de moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. 'Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca -.

Moartea lui Dan Condrea: Procurorul general spune ca nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma a fost filat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat luni dimineata ca nu sunt indicii ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi fost filat de procurori sau servicii secrete in dosarul de coruptie in care acesta era implicat. Reamintim ca Sebastian Ghita, membru in comisia de supraveghere a SRI si inculpat in mai multe dosare de coruptie, a declarat duminica seara ca va cere SRI sa recunoasca filajul la Condrea si sa faca publice imaginile.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )