Libnet.ro
UNICEF

14:15

Parchetul General: Au crescut numarul infractiunilor de violenta in familie, coruptie si la legea circulatiei

B1 B1,
Parchetul General: Au crescut numarul infractiunilor de violenta in familie, coruptie si la legea circulatiei

Bilantul Parchetului General arata date ingrijoratoare privind cresterea numarului de infractiuni comise in anumite domenii. De exemplu, 1. 360 de inculpati au fost trimisi in judecata pentru. continuă pe B1

Presedintele Iohannis a semnat decretele de numire in functii de conducere pentru mai multi procurori de la DIICOT si Parchetul General

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru numirea in functii de conducere a doi procurori de la Parchetul General, dar si pe pe cei patru procurori propusi de ministrul Justitiei in functii de conducere la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Politia de Frontiera: A crescut numarul migrantilor ascunsi in mijloace de transport

Fluxul de migranti la frontiera a scazut in 2018, numarul persoanelor prinse la frontiera verde fiind in scadere cu 52,9% fata de 2017. in schimb, a crescut numarul de migranti printi ascunsi in mijloace de transport, anunta Politia de Frontiera, la bilantul institutiei pe anul trecut.

Procurori din Parchetul General, protest cu banderole albe la bilantul prezentat de Augustin Lazar

Procurorii Parchetului General Romulus Varga si Ion Sandru au venit miercuri cu banderole albe la sediul Cercului Militar, in semn de protest fata de OUG 7 pe legile justitiei,relateaza.

Parchetul General si prezinta astazi bilantul de activitate / La sedinta va participa si presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la prezentarea raportului privind activitatea din 2018 a Ministerul Public condus de procurorul general Augustin Lazar, iar de la sedinta va lipsi, pentru al doilea an consecutiv, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Sedinta are loc in contextul in care sute de magistrati din tara protesteaza fata de noile modificari ale legilor justitiei, prin Ordonanta de Urgenta.

Procurorii din Parchetul General sustin protestele din Justitie. Sefii Sectiei de investigare a magistratilor au votat impotriva

Adunarea generala a procurorilor din cadrul Parchetului General a votat astazi ca este de acord cu protestele demarate de magistratii din tara si sustine punctul de vedere al Sectiei pentru procurori din cadrul CSM.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3286 seconds )