Libnet.ro
UNICEF

21:00

Parchetul Militar cere Senatului raportul Comisiei de ancheta privind evenimentele din decembrie 1989

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parchetul Militar cere Senatului raportul Comisiei de ancheta privind evenimentele din decembrie 1989

Sectia Parchetelor Militare de la Parchetul de pe langa Inalta Curte a solicitat Senatului posibilitatea sa ii fie puse la dispozitie, spre consultare, raportul comisiei senatoriale de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989, a anuntat, luni, dupa. continuă pe Wall-Street Ro

Parchetul Militar cere Senatului raportul Comisiei de ancheta privind evenimentele din decembrie 1989

Sectia Parchetelor Militare de la Parchetul de pe langa inalta Curte a solicitat Senatului posibilitatea sa ii fie puse la dispozitie, spre consultare, raportul comisiei senatoriale de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent al Senatului, vicepresedintele institutiei, Ioan Chelaru.

Parchetul Militar a cerut Senatului acces la informatii referitoare la Dosarul Revolutiei

Biroul Permanent al Senatului a decis luni sa permita unor persoane cu certificatul necesar pentru a studia aceste documente de la Parchetul Militar sa analizeze raportul Comisiei senatoriale de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989, a declarat vicepresedintele PSD al Senatului, Ioan Chelaru, citat de Mediafax.

Senatul pune la dispozitia Parchetului Militar raportul Comisiei de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989

Biroul permanent al Senatului a decis, luni, sa puna la dispozitia Parchetului Militar raportul Comisiei senatoriale de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989.

Societatea Romana de Televiziune este in atentia DNA-ului: Autoritatea cere Senatului copiile rapoartelor

Directia Nationala Anticoruptie a cerut conducerii Senatului, printr-o adresa oficiala, copii ale rapoartelor intocmite de comisiile parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii Societatii Romane de Televiziune SRTV) din perioada 2005-2015.

Parchetul General solicita Senatului sa formuleze cererea de efectuare a urmaririi penale fata de Gabriel Oprea. Cererea DNA in cazul fostului vicepremier a ajuns la Senat

Parchetul General solicita Senatului sa formuleze cererea de efectuare a urmaririi penale fata de Gabriel Oprea .

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )