Libnet.ro
UNICEF

14:15

Parcul de distractii al lui Silviu Prigoana a fost inchis pentru neplata chiriei!

ADPM ADPM,
Parcul de distractii al lui Silviu Prigoana a fost inchis pentru neplata chiriei!

Silviu Prigoana se confrunta cu inca o problema in viata lui. Pe langa divortul si disputa pentru custodia copiilor cu Adriana Bahmuteanu, una din afacerile lui are de suferit. Pentru ca nu a fost platita chiria timp de mai multe luni, parcul de distractii de la ultimul etaj al magazinului Unirea a fost inchis. Continue reading . continuă pe ADPM

Fratele lui Bercea Mondial, INTERNAT dupa ce a lesinat cand a fost retinut pentru ...

Politistii doljeni l-au arestat pe Vasile Anghel zis Amar, fratele interlopului Bercea Mondial, impreuna cu alte doua persoane, toti trei fiind acuzati de mai multe infractiuni de fals si inselaciune. In timpul audierilor, cei doi barbati s-au imbolnavit subit, astfel ca au fost transportati cu ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. In timp ce fratele lui Bercea a ramas internat in spital, celelalte 2 persoane au fost retinute pentru 24 de ore, transmite B1 TV. Politistii au .

Scandalul site-urilor cu filme incinge internetul. VPlay este iNCHIS pentru mentenanta

Sute de mii de romani urmaresc pe internet serialele favorite, iar site-urile care le difuzeaza au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Ceea ce i-a atras pe romani a fost faptul ca aveau la discretie o lista.

Un barbat a fost ARESTAT pentru ca facea TIGARI acasa, pe care le vindea.

Un barbat din comuna prahoveana Apostolache a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, deoarece fabrica acasa tigari pe care le comercializa ilegal, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax. Anchetatorii au descins joi la locuinta suspectului, in urma careia s-au gasit sapte kilograme de tutun, 5. 800 de tuburi de tigari, peste 1. 600 de tigari si un aparat electric de umplut tigari. Conform ofiterilor Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Prahova, in cursul acestui an, .

Obama face istorie din nou: Mesajul sau incarcat pe Twitter imediat dupa ce a aflat ca a fost reales pentru patru ani, redistribuit de 360.000 de ori

Mesajul postat de pe contul oficial al presedintelui Barack Obama, imediat dupa ce democratul a fost reales seful tarii, a stabilit un nou record in seama acestuia, de aceasta data pe Twitter. Mesajul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )