Libnet.ro
UNICEF

06:45

Parintii isi pot lua zile libere pana la incheierea anului scolar Legea merge la promulgare

Hotnews Hotnews,
 Parintii isi pot lua zile libere pana la incheierea anului scolar Legea merge la promulgare

Deputatii au prelungit perioada pana cand parintii isi pot lua zile libere pentru supravegherea copiilor. Astfel, Camera Deputatilor a amendat OUG 302020 si au introdus prevederea ca parintii sa-si poata lua liber pentru supravegherea copiilor si dupa incetarea starii de urgenta, mai exact pana la incheierea anului scolar. continuă pe Hotnews

Proiect: Parintii isi pot lua zile libere pana la incheierea anului scolar. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Parintii isi pot lua zile libere pentru supravegherea copiilor si in perioada imediat urmatoare incetarii starii de urgenta, pana la incheierea anului scolar, au decis marti deputatii din Comisia de munca si protectie sociala.

CORONAVIRUS |Camera Deputatilor: Parintii isi pot lua zile libere pana la incheierea anului scolar

Deputatii au decis miercuri, cu unanimitate de voturi, ca parintii isi pot lua zile libere pentru supravegherea copiilor pana la incheierea anului scolar, in contextual in care cei mici fac orele online din.

Parlamentul a votat ca parintii sa-si poata lua zile libere pentru supravegherea copiilor pana la sfarsitul anului scolar

Parintii vor putea beneficia de zile libere pentru a-si supraveghea copiii pana la finalizarea anului scolar. Deputatii au votat miercuri proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )