Libnet.ro
UNICEF

08:00

Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, pana cand implineste16 ani

Adevărul Adevărul,
Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, pana cand implineste16 ani

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a anuntat ca parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, afectiuni oncologice, hemato-oncologice si unele afectiuni neurologice si HIV/SIDA, pana cand minorul implineste 16 ani, incepand din trimestrul patru al anului 2017. continuă pe Adevărul

CNAS: Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, afectiuni oncologice, hemato-oncologice si unele neurologice, HIV/SIDA, pana cand implineste16 ani

Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, afectiuni oncologice, hemato-oncologice si unele afectiuni neurologice si HIV/SIDA, pana cand minorul implineste 16 ani, incepand din trimestrul patru al anului 2017. Aceasta este una dintre masurile de debirocratizare a sistemului asigurarilor sociale de sanatate prezentate Guvernului, o alta vizand eliminarea avizului directiei sanitare publice pentru certificatele de concediu medical eliberate persoanelor care insotesc copilul bolnav in strainatate, urmare a unei autorizari a Ministerului Sanatatii de a urma tratament medical, anunta CNAS, potrivit News. ro.

CNAS anunta ca parintii ar putea beneficia de concediu medical, daca au copii sub 16 ani care sufera de boli grave

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a precizat, vineri, ca avizul directiei sanitare publice DSP) pentru certificatele de concediu medical eliberate persoanelor care insotesc copilul bolnav in strainatate ar putea fi eliminat, in urma unei autorizari a Ministerului Sanatatii de a efectua tratament medical.

Cazul jurnalistei Magda Vasiliu. CNAS anunta ca parintii ar putea beneficia de concediu medical, daca au copii sub 16 ani care sufera de boli grave

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a precizat, vineri, ca avizul directiei sanitare publice DSP) pentru certificatele de concediu medical eliberate persoanelor care insotesc copilul bolnav in strainatate ar putea fi eliminat, in urma unei autorizari a Ministerului Sanatatii de a efectua tratament medical.

Nu le inteleg deloc pe rasuflatele alea. Brigitte Sfat a lansat un mesaj dur pentru tinerele care se considera vedete

Brigitte Nastase a lansat un mesaj dur pe Facebook pentru tinerele care se considera vedete. Sotia lui Ilie Nastase a scris intr-un mesaj pe contul de socilizare ca nu le intelege pe tinerele care.

Locuri de munca disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Peste 800 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate. Cele mai multe joburi vacante sunt in Marea Britanie 335), Germania 152) si Cehia 111). Cele mai putine locuri de munca sunt in Finlanda si Olanda 5).

Replica Simonei Halep pentru fanul care i-a strigat Rupe-o, tata, rupe-o!, in timpul meciului

Arbitrul croat de scaun Maria Ciciak a fost nevoita sa se adreseze in limba romana fanilor Simonei Halep la meciul cu Barbora Strycova, care a avut loc, joi, pe arena centrala din Aviva Centre din.

Liga I: Pas gresit pentru FCSB care a remizat cu Poli Iasi, scor 1-1/ Gnohere a egalat din penalti

Formatia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 0-1), partida disputata miercuri seara, pe Arena Nationala, in compania echipei CSM Poli Iasi, in etapa a cincea a Ligii I, potrivit news. ro. Au marcat Gnohere '56 penalti) pentru gazde si Platini '8 pentru oaspeti.

Mihai Tudose, mesaj pentru bancile care au raportat pierderi: Perioada romantica a trecut. Nu mai merge. La un moment dat o sa public niste date, chiar daca o patesc

Mihai Gadea a difuzat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu acordat in exclusivitate de premierul Mihai Tudose, pe temele importante pentru Romania. La interviu au participat si.

Guvernul a aprobat acordarea de stimulente financiare pentru elevii care au obtinut media 10 la examenele nationale din acest an

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de hotarare prin care absolventii care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a EN VIII) si la examenul national de Bacalaureat din acest an vor primi stimulente financiare.

VIDEO Santierul Centurii Capitalei e pericol public pentru soferii care circula noaptea. 9 km aflati in lucru de mai bine de patru ani, fara marcaje si cu capcane la tot pasul intre A1 si DN7

De mai mai bine de 4 ani, circa 9 kilometri din Centura Capitalei, intre Autostrada A1 si Chitila DN7), sunt in lucru pentru a fi largiti la 4 benzi. In iulie, stadiul lucrarilor era de doar 65%, asta desi de fiecare data in ultimii ani promisiunile sefilor de la drumuri sunau cam asa: Pana la finalul anului va fi gata. Pe langa ritmul greoi si tergiversarile nenumarate, santierul in sine e un pericol public pe timp de noapte, cu semnalizari putine sau care lipsesc cu totul, fara marcaje, fara indicatoare si cu un sens giratoriu nemarcat care e taiat pe laterala de cele doua sensuri de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )