Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlament: Bugetul Ministerului Sanatatii, aprobat de camerele reunitein forma adoptata de guvern

Hotnews Hotnews,
 Parlament: Bugetul Ministerului Sanatatii, aprobat de camerele reunitein forma adoptata de guvern

Bugetul Ministerului Sanatatii pe 2017 a fost aprobat, luni, de plenul Parlamentului, cu 178 de voturi 'pentru' si 70 'impotriva', in forma adoptata de Guvern, potrivit Agerpres. Bugetul Ministerului Sanatatii este in suma de 7. 000 lei. Printre cele 88 de amendamente respinse s-au aflat construirea unor spitale de urgenta in Timisoara, a unui spital de pediatrie in Ploiesti, achizitia unui RMN la Spitalul clinic de urgenta Arad sau dotarea cu salvari a statiunii Eforie Nord. continuă pe Hotnews

Bugetul Ministerului Justitiei, aprobat de Parlament fara amendamente

Bugetul Ministerului Justitiei a fost aprobat ieri, fara amendamente, de Comisiile reunite de buget-finante din Parlament.

Bugetul Ministerului Sanatatii, avizat. Dotarea spitalelor cu aparatura se va face prin imprumuturi de la Banca Mondiala

Bugetul sanatatii a fost avizat, vineri, dupa ce a fost respinsa o serie de amendamente care vizau reabilitari si dotari ale spitalelor. Potrivit ministrului Sanatatii, Florian Bodog, reabilitarea si dotarea spitalelor judetene va fi facuta pe o alta linie de finantare decat bugetul de stat.

Bugetul Ministerului Justitiei a fost aprobat fara amendamente

Bugetul Ministerului Justitiei a fost aprobat duminica, fara amendamente, de Comisiile reunite de buget-finante din Parlament.

Bugetul Ministerului Turismului, aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Comisiile de reunite de buget-finante ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul Ministerului Turismului care va avea in 2017 o finantare bugetara de 80 de milioane de lei, fiind mai mare cu 63,9% fata de exercitiul precedent.

Bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii a fost adoptat de comisiile parlamentare de buget-finante

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au adoptat duminica, cu majoritate larga de voturi, bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii pentru anul 2017.

Bugetul Ministerului Justitiei de 3,1 miliarde lei, adoptat in Comisii. Secretar de stat: Fondurile asigura functionarea

Bugetul Ministerului Justitiei in valoare de 3,1 miliarde lei a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante, secretarul de stat Mariana Mot afirmand ca fondurile de care dispune asigura functionarea in conditii normale atat a.

Bugetul Ministerului Culturii pe 2017 a fost avizat favorabil de comisiile reunite ale Parlamentului

Bugetul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale a fost avizat favorabil, vineri, de Comisiile de Cultura reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si 2 impotriva. Un amendament a fost admis, si anume restaurarea Castelului Rhedey din Sangeorgiu de Padure, judetul Mures, potrivit News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )