Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bugetul Ministerului Justitiei a fost aprobat fara amendamente

România Liberă România Liberă,
Bugetul Ministerului Justitiei a fost aprobat fara amendamente

Bugetul Ministerului Justitiei a fost aprobat duminica, fara amendamente, de Comisiile reunite de buget-finante din Parlament. continuă pe România Liberă

Bugetul CSM a fost aprobat fara amendamente

Bugetul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost aprobat duminica, fara amendamente, de Comisiile reunite de buget-finante din Parlament.

Bugetul Ministerului Justitiei de 3,1 miliarde lei, adoptat in Comisii. Secretar de stat: Fondurile asigura functionarea

Bugetul Ministerului Justitiei in valoare de 3,1 miliarde lei a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante, secretarul de stat Mariana Mot afirmand ca fondurile de care dispune asigura functionarea in conditii normale atat a.

Bugetul SPP, aprobat fara amendamente. Ce noi achizitii a anuntat institutia

Bugetul Serviciului de Paza si Protectie SPP) pe anul 2017 a fost aprobat, sambata, de catre Comisiile de buget, fara amendamente.

Bugetul Ministerului Sanatatii, avizat. Dotarea spitalelor cu aparatura se va face prin imprumuturi de la Banca Mondiala

Bugetul sanatatii a fost avizat, vineri, dupa ce a fost respinsa o serie de amendamente care vizau reabilitari si dotari ale spitalelor. Potrivit ministrului Sanatatii, Florian Bodog, reabilitarea si dotarea spitalelor judetene va fi facuta pe o alta linie de finantare decat bugetul de stat.

Bugetul Apararii Nationale, in valoare de 2% din PIB, a fost aprobat, sambata, de comisiile de Buget-Finante. Sunt prevazuti bani pentru blindate si echipamente militare

Bugetul Ministerului Apararii Nationale a fost aprobat, sambata, in comisiile de Buget-Finante. Valoarea acestuia atinge 16,3 miliarde de lei. Sunt prevazuti bani pentru blindate, platforme de transport si echipamente militare.

Bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii a fost adoptat de comisiile parlamentare de buget-finante

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au adoptat duminica, cu majoritate larga de voturi, bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii pentru anul 2017.

Bugetul Ministerului Culturii pe 2017 a fost avizat favorabil de comisiile reunite ale Parlamentului

Bugetul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale a fost avizat favorabil, vineri, de Comisiile de Cultura reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si 2 impotriva. Un amendament a fost admis, si anume restaurarea Castelului Rhedey din Sangeorgiu de Padure, judetul Mures, potrivit News. ro.

Bugetul Ministerului Turismului, aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Comisiile de reunite de buget-finante ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul Ministerului Turismului care va avea in 2017 o finantare bugetara de 80 de milioane de lei, fiind mai mare cu 63,9% fata de exercitiul precedent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )