Libnet.ro
UNICEF

17:30

Parlamentarii dezbat azi un proiect de lege care dezincrimineaza conflictul de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentarii dezbat azi un proiect de lege care dezincrimineaza conflictul de interese

Comisia juridica din Camera Deputatilor va discuta in sedinta de azi un proiect legislativ de modificare a Codului Penal, prin care o serie de dispozitii din sfera Conflictului de interese sunt dezincriminate. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentarii vor discuta peste 2 saptamani proiectul de lege care dezincrimineaza conflictul de interese

ACTUALIZARE 11:51 DNA: Proiectul de lege ar putea afecta serios combaterea coruptiei la nivel inalt *99 de dosare privind conflictul de interese sunt in lucru la DNA Adoptarea proiectului de lege pentru modificarea art. 301 si art. 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal in varianta propusa si care urmeaza a fi dezbatuta in Parlamentul Romaniei ar duce la dezincriminarea infractiunii de conflict de interese, prevazuta in varianta actuala, fapt ce ar putea afecta in mod serios activitatea de combatere a coruptiei la nivel inalt, ne-a transmis DNA intr-un comunicat.

Putin a promulgat o lege care permite ca ONG-urile straine sa fie declarate indezirabile

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat sambata o lege care permite atribuirea statutului de organizatie indezirabila pentru ONG-uri straine si internationale, scrie BBC News.

Vladimir Putin a promulgat o lege care permite ca ONG-urile straine sa fie declarate indezirabile

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat sambata o lege care permite atribuirea statutului de organizatie indezirabila pentru ONG-uri straine si internationale, relateaza Mediafax.

Guvernul olandez aproba o lege care interzice purtarea valului musulman in unele locuri publice: Proiectul prevede si amenzi

Guvernul olandez a aprobat vineri o lege care interzice purtarea valului musulman in unele locuri publice, precizand ca aceasta masura nu are motive religioase, informeaza government. nl. Persoanele care nu.

Alianta Romana de Preventie a Suicidului: Nu exista o lege care sa reglementeze modul de interventie. Strategia nationala de preventie a suicidului devine o necesitate

Alianta Romana de Preventie a Suicidului sustine ca strategia nationala de preventie a suicidului devine o necesitate, iar atat timp cat nu exista o lege care sa reglementeze modul de interventie in comportamentul suicidar manifest, medicii si politistii nu pot interveni in forta. O femeie in varsta de 63 de ani care se urcase pe un bloc de opt etaje din centrul Capitalei si ameninta ca se sinucide de joi, de la ora 11. 00, s-a aruncat de pe imobil, vineri dupa-amiaza, ea neputand fi convinsa sa renunte la acest gest nici de negociatori, nici de sotul sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )