Libnet.ro
UNICEF

12:30

Parlamentarii au fost convocati luni pentru a vota noul guvern al PSD-ALDE

Antena3 Antena3,
Parlamentarii au fost convocati luni pentru a vota noul guvern al PSD-ALDE

Membrii conducerilor celor doua Camere ale Parlamentului au decis ca audierile ministrilor guvernului condus de Viorica Dancila sa se desfasoare luni, intre orele 8. 00, urmand ca pana. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, prevede apocalipsa odata cu noul guvern: Vei ajunge un soi de iobag, un sclav modern

Cristian Tudor Popescu a comentat in interviul acordat Andreei Esca pentru stirileprotv. ro evolutiile din Romania odata cu schimbarea cu noul guvern si a criticat in termeni extremi de duri.

Legea insolventei se modifica odata cu noul guvern. O firma nu va mai putea ramane in faliment mai mult de 2 ani sau daca nu isi respecta planul de conformare de 6 luni

Coalitia PSD-ALDE anunta ca va aduce modificari odata cu instalarea noului guvern Dancila la legea Insolventei. Astfel, o firma nu va putea ramane in faliment mai mult de 2 ani sau daca nu.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca e foarte solicitata

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei, relateaza News. ro. Intrebata de ce criteriile de integritate nu au fost luate in considerare la nominalizarea ministrilor de catre PSD, Carmen Dan a replicat: Nu inteleg la ce va referiti.

Liderii PNL se reunesc pentru a stabili modul in care partidul se va pozitiona fata de noul Guvern

Biroul Politic National si grupurile parlamentare ale PNL se reunesc, astazi, pentru a stabili strategia partidului in noua sesiune parlamentara si pozitionarea fata de investirea noului Guvern.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern este dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei.

LIVETEXT Dragnea: Nu vom avea ministri cu probleme in noul Guvern

PSD este in fierbere pentru alcatuirea Guvernului Dancila, singurul nume cert este cel al premierulu.

UPDATE: Dragnea: Nu vom avea ministri cu probleme in noul Guvern

PSD este in fierbere pentru alcatuirea Guvernului Dancila, singurul nume cert este cel al premierulu.

Pe cine sustine Gabriela Firea pentru noul guvern

PSD Bucuresti va face propuneri, vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, pentru portofoliile de la Sanatate, Educatie si Cultura, respectiv pe Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu si.

Dragnea: Nu vom avea ministri cu probleme in noul Guvern

PSD este in fierbere pentru alcatuirea Guvernului Dancila, singurul nume cert este cel al premierulu.

Sedinta PSD-ALDE, inainte de votul de luni, din Parlament: Noul program de guvernare, printre subiectele discutate

PSD si ALDE i-au convocat duminica in sedinta pe ministrii actuali si pe cei propusi pentru a face parte din guvernul Dancila, pentru a discuta despre programul de guvernare si prioritatile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )