Libnet.ro
UNICEF

05:15

Parlamentul a adoptat legea bugetului de stat pentru 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul a adoptat legea bugetului de stat pentru 2018

Parlamentul, reunit in sedinta comuna, a adoptat ieri cu 255 de voturi pentru si 95 de voturi impotriva legea bugetului de stat pentru anul 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul a adoptat legea bugetului de stat pentru 2018

Parlamentul, reunit in sedinta comuna, a adoptat vineri cu 255 de voturi pentru si 95 de voturi impotriva legea bugetului de stat pentru anul 2018, transmite News. ro. Fata de proiectul aprobat initial de Guvern, Parlamentul a suplimentat bugetele mai multor institutii. Cea mai mare suma, 350 de milioane de lei, a fost transferata fondului de rezerva al Guvernului, iar banii au fost luati din bugetul alocat pentru contributia Romaniei la Uniunea Europeana.

Parlamentul a adoptat proiectul bugetului de stat pe 2018

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 a fost adoptat, vineri, de plenul Parlamentului. in favoarea proiectului bugetului de stat au votat 255 parlamentari, iar 95 au fost.

Repartitia investitiilor de la bugetul de stat pentru regiunea de nord-est este una mizerabila

Primarul PSD al Iasiului, Mihai Chirica, a declarat ca repartitia investitiilor de la bugetul de stat pentru regiunea de nord-est este una mizerabila, precizand ca in plus Iasiul pierde si 15 milioane de euro anul viitor prin reducerea cotei impozitului pe venit la 10%.

Parlamentul a adoptat pe articole bugetul pentru 19 ordonatori de credite

Plenul comun al Parlamentului a adoptat, astazi, pe articole, in forma aprobata de comisiile de specialitate, bugetele pe anul 2018 pentru 19 ordonatori de credite, printre care mai multe ministere.

Deputatii au adoptat modificarile la Legea referendumului: Referendumul pentru revizuirea Constitutiei are loc in ultima duminica din perioada de 30 de zile de dupa adoptarea initiativei constitutionale

Camera Deputatilor a adoptat vineri, in calitate de camera decizionala, proiectul de modificare a Legii referendumului 3/2000 privind revizuirea Constitutiei, pus in acord cu o decizie de neconstitutionalitate. Astfel, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca data organizarii referendumului de revizuire nu poate fi stabilita prin hotarare de Guvern, parlamentarii au modificat textul legii asa incat referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa aiba loc in ultima duminica din perioada de 30 de zile de dupa adoptarea initativei constitutionale. Acest proiect este necesar pentru a putea fi organizat referendumul national pentru redefinirea familiei in Constitutie ca urmare a initiativei cetatenesti promovate de Coalitia pentru Familie, pe care PSD spunea ca il va organiza inca de anul trecut.

Camera deputatilor a adoptat legea prin care parlamentarii, primarii, prefectii pot fi comerciant persoana fizica

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi, cu 180 voturi pentru, 86 impotriva si cinci abtineri, o propunere legislativa care permite parlamentarilor, membrilor Guvernului, prefectilor, primarilor si viceprimarilor sa exercite calitatea de comerciant persoana fizica.

BUGETUL PENTRU 2018 A FOST ADOPTAT!

Bugetul pentu anul 2018 a fost adoptat! Bugetul este construit pe o crestere economica de 5,5%, inflatie medie anuala de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro si castig salarial mediu net lunar de 2.

BUGETUL PENTRU 2018 A FOST ADOPTAT! (VIDEO)

Bugetul pentu anul 2018 a fost adoptat! Bugetul este construit pe o crestere economica de 5,5%, inflatie medie anuala de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro si castig salarial mediu net lunar de 2.

IT-istii primesc ajutor de stat pentru acoperirea diferentei salariale. De ce nu si profesorii, medicii, ziaristii?

Guvernul are in pregatireo ordonanta de urgenta privind un ajutor de stat care sa compenseze salariileangajatilor din IT in urma transferului contributiilor de la angajator la.

Ne dorim predictibilitate, stabilitate si contracte bilaterale, pentru 2018

Predictibilitate, stabilitate si contracte bilaterale sunt cele trei lucruri pe care Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) si le doreste pentru anul viitor, dupa cum a spus, ieri, Ion Lungu, presedintrele Asociatiei, in cadrul unei intalniri cu presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )