Libnet.ro
UNICEF

18:15

Parlamentul britanic a aprobat organizarea de alegeri anticipate pe 12 decembrie

Adevărul Adevărul,
Parlamentul britanic a aprobat organizarea de alegeri anticipate pe 12 decembrie

Parlamentul britanic a aprobat marti planul actualului premier Boris Johnson de a organiza alegeri generale pe 12 decembrie cu 438 de voturi pentru si 20 impotriva, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Parlamentul britanic a respins planul lui Johnson pentru alegeri anticipate pe 12 decembrie

Parlamentul britanic a respins luni seara planul premierului Boris Johnson de a organiza alegeri anticipate pe 12 decembrie. Guvernul britanic avea nevoie de 434 de voturi pentru ca propunerea sa fie aprobata, dar laburistii s-au abtinut de la vot.

Marea Britanie: Camera Comunelor aproba organizarea alegerilor parlamentare anticipate pe 12 decembrie

Camera Comunelor a aprobat, marti seara, cererea premierului Boris Johnson de organizare a unui scrutin parlamentar anticipat pe 12 decembrie, informeaza postul Sky News. Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a salutat decizia Camerei Comunelor de a aproba organizarea de alegeri anticipate, afirmand ca scrutinul reprezinta o sansa care apare o data la o generatie de a transforma Marea Britanie, informeaza cotidianul The Guardian.

Marea Britanie: Opozitia laburista accepta organizarea de alegeri anticipate (Corbyn)

Laburistii, principalul partid de opozitie din Marea Britanie, si-au dat acordul pentru organizarea de alegeri anticipate, pe care Boris Johnson va incerca sa le obtina in cursul acestei zile in Parlament, anunta AFP.

Marea Britanie, alegeri anticipate pe 12 decembrie

Deputatii britanici au aprobat marti legislatia ce permite premierului Boris Johnson sa convoace alegeri parlamentare anticipate la 12 decembrie, transmit AFP, DPA si EFE. Textul a fost adoptat cu o majoritate.

UE, de acord cu o noua amanare a Brexitului pana la31 ianuarie 2020. Boris Johnson vrea alegeri anticipate

Uniunea Europeana este de acord cu o amanare de 3 luni, flexibila, a Brexitului, a anuntat, luni, Donald Tusk, in timp ce prim-ministrul britanic Boris Johnson incearca organizarea de alegeri anticipate, dupa ce a fost fortat de catre oponentii sai sa ceara o noua extensie de la UE.

Marea Britanie: Deputatii resping organizarea de alegeri in 12 decembrie

Deputatii britanici au respins luni organizarea de alegeri anticipate in 12 decembrie, scrie AFP.

Lovitura pentru Boris Johnson! Parlamentarii britanici au respins organizarea de alegeri anticipate

Parlamentarii britanici au respins luni organizarea de alegeri anticipate, in timp ce premierul Bori.

inca o infrangere suferita de premierul Boris Johnson in parlamentul britanic.Cu ce i-a amenintat el pe parlamentari

Propunerea premierului britanic, Boris Johnson, de a fi organizate alegeri anticipate pe 12decembrie a fost respinsa, luni seara, de Camera Comunelor, transmite BBC. Un numar de 299 de parlamentari au votat.

Marea Britanie: Partidul Laburist accepta sa se organizeze alegeri anticipate

Partidul Laburist Labour) din Marea Britanie si-a dat marti acordul in vederea organizarii unor alegeri anticipate, pe care premierul britanic Boris Johnson incearca sa le obtina marti in Parlament, a anuntat liderul formatiunii Jeremy Corbyn, relateaza AFP.

Schimbare subita de situatie in Marea Britanie: Ar putea, totusi, sa aiba loc alegeri anticipate. Ce inseamnaacest lucru pentru Brexit

Liderul Partidului Laburist de opozitie), Jeremy Corbyn, s-a razgandit brusc si a declarat ca partidul lui sustine alegerile anticipate pentru 12 decembrie, transmite BBC. El si-a argumentat pozitia cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )