Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa.

România Liberă România Liberă,
Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa.

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Este o amenintare constanta a securitatii si stabilitatii regionale si europene

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

PASOL NA TURBINCA! Parlamentul cere RETRAGEREA TRUPELOR ruse din Moldova

Parlamentul Republicii Moldova declara ca stationarea continua a trupelor ruse si intarirea prezentei militare a acestora in partea de est a tarii, constituie incalcari ale prevederilor.

Dodon condamna declaratia privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova si sustine ca e o provocare la adresa Rusiei

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a condamnat vineri dupa-amiaza declaratia abrobata de parlamentarii moldoveni, prin care se cere finalizarea retragerii trupelor ruse din regiunea separatista Transnistria. Liderul socialist a explicat ca asemenea actiuni au ca scop inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa.

Parlamentarii moldoveni solicita retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova

ACTUALIZARE 17:59 Rogozin a reactionat la declaratia de retragere a trupelor ruse din Transnistria, amintind de razboiul ruso-georgian din 2008 Vicepremierul Rusiei, Dimitri Rogozin, a reactionat astazi fata de declaratia adoptata de parlamentarii moldoveni, care au cerut retragerea trupelor ruse din regiunea separatista Transnistria, acestia denuntand o incalcare a suveranitatii Republicii Moldova. *ACTUALIZARE 14:05 Presedintele Dodon a condamnat declaratia privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova, sustinand ca e o provocare la adresa Rusiei --------- Parlamentarii moldoveni au adoptat, azi dupa-amiaza, cu 61 de voturi pentru, o declaratie privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova.

Parlamentarii moldoveni solicita retragerea trupelor ruse de pe teritoriul R. Moldova

Parlamentarii moldoveni au adoptat, azi dupa-amiaza, cu 61 de voturi pentru o declaratie privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova.

Dmitri Rogozin ameninta R. Moldova, dupa declaratia votata de Parlamentul de la Chisinau: Si Georgia a cerut in 2008 retragerea trupelor ruse, toti stim cum s-a terminat

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cunoscut pentru atitudinea sa ostila fata de autoritatile pro-europene de la Chisinau si un sustinator deschis al independentei regiunii separatiste Transnistria, ameninta Republica Moldova cu un razboi, la fel ca cel din 2008 din Georgia, dupa ce Parlamentul moldovean a adoptat o declaratie privind retragerea trupelor militare ruse de pe teritoriul tarii, scrie publicatia Timpul. md.

Chisinaul cere oficial retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova

Parlamentul de la Chisinau a aprobat cu 61 de voturi Declaratia privind retragerea trupelor militare ale Federatiei Ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Deputatii socialisti au contestat, mentionand ca decizia in cauza va afecta relatiile cu Federatia Rusa si cu regiunea transnistreana, fiind o provocare geopolitica. Acestia au parasit sala de sedinte a Parlamentului in semn de protest.

Chisinaul cere oficial retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Declaratia adoptata de Parlament

Parlamentul de la Chisinau a aprobat cu 61 de voturi Declaratia privind retragerea trupelor militare ale Federatiei Ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Deputatii socialisti au contestat, mentionand ca decizia in cauza va afecta relatiile cu Federatia Rusa si cu regiunea transnistreana, fiind o provocare geopolitica. Ei au parasit sala de sedinte a Parlamentului, in semn de protest.

Republica Moldova, mesaj fara precedent pentru Rusia. Cere retragerea trupelor rusesti de pe teritoriul tarii

Parlamentul Republicii Moldova cere retragerea trupelor rusesti de pe teritoriul tarii. Declaratia cu privire la retragerea trupelor ruse a fost adoptata cu votul a 61 de deputati. Initiativa a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )