Libnet.ro
UNICEF

18:45

Parlamentul decide luni daca Eduard Hellvig preia SRI

Antena3 Antena3,
Parlamentul decide luni daca Eduard Hellvig preia SRI

Conducerea celor doua Camere ale Parlamentului se reuneste maine pentru a decide cand se voteaza validarea lui Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis sa preia conducerea SRI. Dupa cum au aratat reactiile la. continuă pe Antena3

Parlamentul decide daca Eduard Hellvig preia SRI

Conducerea celor doua Camere ale Parlamentului se reuneste maine pentru a decide cand se voteaza validarea lui Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis sa preia conducerea SRI. Dupa cum au aratat reactiile la.

Surse: UNPR il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV. UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, intr-o interventie la B1 TV, ca nu s-a discutat in interiorul partidului despre nominalizarea facuta de Klaus Iohannis la sefia SRI, dar ca UNPR va sustine toate initiativele pozitive ale presedintelui.

Surse: UNPR il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Ponta: Decidem la partid

Partidul vicepremierului Gabriel Oprea, UNPR, va sustine in Parlament numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Eduard Hellvig la SRI, Floarea Serban la sefia Romarm

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a nominalizat aseara, pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii, pe Eduard-Raul Hellvig si, conform prevederilor constitutionale, i-a instiintat printr-o scrisoare oficiala pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Surse: UNPR il sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat in mod oficial ca il propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Detalii AICI)UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

100 de Minute: Ce sanse are Eduard Hellvig sa fie votat director la SRI

Eduard Hellvig este propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI. Numirea, insa, depinde de votul Parlamentului. Birourile Permante reunite se intrunesc luni la ora 13 pentru a stabili calendarul procedurilor prin.

Numirea lui Eduard Hellvig: ziua in care Ponta va ramane in Opozitie

Nominalizarea lui Eduard Hellvig in fruntea SRI are toate sansele sa fie validata in Parlament, chiar daca PSD, cel mai mare partid al Puterii, si formatiunea fantoma a lui Calin Popescu Tariceanu, se vor opune. Cheia votului de incredere acordat lui Hellvig o reprezinta UNPR, partid aflat la guvernare, care a anuntat ca sustine propunerea lui Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )