Libnet.ro
UNICEF

16:15

Parlamentul a decis ziua votului pentru incuviintarea starii de urgenta. Cum va decurge votarea

Adevărul Adevărul,
Parlamentul a decis ziua votului pentru incuviintarea starii de urgenta. Cum va decurge votarea

Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au decis, luni, prin videoconferinta, ca votul parlamentarilor de incuviintare a starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru o perioada de 30 de zile, sa se desfasoare joi, la ora 12. Votul va fi electronic pentru a reduce riscurile asociate epidemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Lipsa starii de urgenta nu inseamna lipsa unei actiuni concrete si corecte in raspunsul la aceasta situatie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca oamenii trebuie sa inteleaga ca lipsa starii de urgenta nu inseamna lipsa unei actiuni concrete si corecte in raspunsul la aceasta situatie. El anunta ca mai multe camioane cu echipament medical sunt in drum catre Romania si ca autoritatile au gasit furnizori de echipamente.

Klaus Iohannis, masurile punctuale stabilite pentru starea de urgenta. Ce nu ai voie sa faci acum

Klaus Iohannis face declaratii de presa la momentul acesta in contextul starii de urgenta oficializata incepand de azi, 16 martie. Care sunt punctual conditiile pe care trebuie sa le ia la cunostinta romanii? UPDATE: Decretul care prevede starea de urgenta in Romania a a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, tara se afla .

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, mesaj pentru romani, pe Facebook

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis un mesaj romanilor prin intermediul paginii sale de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )