Libnet.ro
UNICEF

21:30

Parlamentul European cere Romaniei, Lituaniei si Poloniei sa REDESCHIDA investigatiile ...

România Liberă România Liberă,
Parlamentul European cere Romaniei, Lituaniei si Poloniei sa REDESCHIDA investigatiile ...

Parlamentul European a adoptat, marti, o rezolutie prin care cere mai multor state membre, dar in particular Lituaniei, Poloniei si Romaniei sa deschida sau sa reia investigatii independente privind existenta in prima parte a deceniului trecut pe teritoriul lor a unor inchisori secrete ale CIA, potrivit Mediafax. Rezolutia PE cere autoritatilor judiciare din Romania sa deschida o investigatie independenta cu privire la banuielile referitoare la spatiile secrete de detentie ale CIA de pe . continuă pe România Liberă

Parlamentul European cere Romaniei, Poloniei si Lituaniei sa reia investigatii privind inchisorile CIA

Parlamentul European a adoptat, marti, o rezolutie prin care cere mai multor state membre, in special Lituaniei, Poloniei si Romaniei sa deschida sau sa reia investigatii independente privind existenta pe.

Parlamentul European cere Romaniei sa deschida o ancheta independenta privind inchisorile CIA

Statele membre UE trebuie sa investigheze daca au existat inchisori secrete CIA pe teritoriul lor in primii ani ai acestui secol, se arata intr-o rezolutie adoptat marti de Parlamentu European, care indeamna in particular Lituania, Polonia si Romania sa deschida sau sa reia anchete in acest sens, se arata pe site-ul PE.

PE cere Romaniei sa reia investigatiile privind inchisorile CIA

Parlamentul European PE) a adoptat astazi o rezolutie prin care cere Romaniei, Poloniei, Lituaniei, Marii Britanii si altor state sa continue investigatiile privind inchisorile CIA, care ar fi functionat pe teritoriile lor la inceputul anilor 2000.

Parlamentul European dezbate situatia politica a Romaniei in sedinta de miercuri

Parlamentul European va dezbate in sedinta de miercuri, timp de circa 40 de minute, situatia politica din Romania. in cadrul sedintei vor fi discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania.

Eurodeputatii romani din PSD, PDL, PNL si UDMR s-au pregatit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri in Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situatia politica din Romania, cu discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea grupurilor din care fac parte, potrivit Mediafax. Parlamentul European va dezbate miercuri, in sesiunea plenara de la Strasbourg, de la ora locala 15. 00 ora Romaniei), situatia politica de la Bucuresti, dupa ce asculta pozitiile .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )