Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parlamentul European recomanda BLOCAREA fondurilor europene pentru Bulgaria

Antena3 Antena3,
Parlamentul European recomanda BLOCAREA fondurilor europene pentru Bulgaria

Parlamentul European a adoptat o recomandare in care cere Comisiei Europene sa ia in considerare in mod serios posibilitatea blocarii fondurilor europene pentru Bulgaria, informeaza joi Novinite si Agerpres. continuă pe Antena3

PE recomanda blocarea fondurilor europene pentru Bulgaria

Parlamentul European PE) a adoptat o recomandare in care cere Comisiei Europene sa ia in considerare, in mod serios posibilitatea blocarii fondurilor europene pentru Bulgaria, informeaza agentiile de presa Novinite and si BTA.

Parlamentul European a aprobat eliminarea tarifelor de roaming din 2015

Vesti bune pentru cetatenii Uniunii Europene. Scapam de tarifele de roaming, dupa ce Parlamentul European a aprobat eliminarea acestora, incepand cu 15 decembrie 2015. in prezent, 28% din consumatori aleg sa.

Parlamentul European a votat joi pentru eliminarea tarifelor de roaming pana la data de 15 decembrie 2015 si pentru neutralitatea internetului

Parlamentul European a votat joi, 3 aprilie, in favoarea eliminarii tarifelor de roaming taxe suplimentare pentru utilizarea unui telefon mobil pentru a suna, a trimite mesaje sau a accesa internetul intr-un alt stat membru) peste tot in UE, incepand cu 15 decembrie 2015, se arata intr-un comunicat al Parlamentului European. Europarlamentarii au votat de asemenea si pentru ca accesul la internet sa fie asigurat conform principiului 'neutralitatii internetului care presupune ca tot traficul internet sa fie tratat in mod egal, fara discriminare, restrictii sau interferente, independent de cel care trimite sau de cel care primeste, de tip, continutut, aparat, serviciu sau aplicatie.

Vasile Blaga: Sper sa scoatem sapte-opt mandate pentru Parlamentul European

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii de pe B1 TV, ca formatiunea pe care o conduce vrea sa obtina un scor de 18-20% la alegerile europarlamentare pentru a-i permite sa trimita sapte-opt candidati in Parlamentul European.

Averile candidatilor la Parlamentul European. Liberalul Cristian Busoi, cel mai bogat candidat; Democrat-liberalul Traian Ungureanu, cel mai sarac

Majoritatea candidatilor care aspira la un fotoliu in Parlamentul European au in banci sute de mii de euro si detin case, terenuri, tablouri si bijuterii. Liberalul Cristian Busoi, actual eurodeputat, a reusit in cinci ani sa stranga in conturi aproape un milion de euro, in timp ce democrat-liberalul Traian Ungureanu sustine in declaratia de avere ca are un cont cu numai 100. 000 de euro.

Adio, roaming! Parlamentul European a votat eliminarea tarifelor suplimentare

Parlamentul European a votat eliminarea taxelor de roaming, iar decizia ar urma sa intre in vigoare la finalul anului 2014. Astfel, tarifele nationale vor deveni universale peste tot in Europa.

Parlamentul European a solicitat sanctiuni impotriva a 32 de oficiali rusi, implicati in decesul avocatului Magnitki

Parlamentul European a votat miercuri o rezolutie, cu scopul de a cere sanctiuni impotriva a 32 de oficiali de rang inalt rusi implicati in decesul avocatului rus Serghei Magnitki. Rezolutia are doar o valoare.

Vom accesa fondurile europene pentru agricultura in luna mai

Modalitatea de accesare a fondurilor europene va fi mult simplificata, a declarat vineri, la Brasov, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, domnia sa precizand ca, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014 - 2020, vor fi mai multe fonduri la dispozitia fermierilor.

Un grup de studenti din Transilvania aduc Parlamentul European la Satu Mare, timp de doua zile

Un grup de studenti din regiunea intracarpatica vor participa la Satu Mare, timp de doua zile, la un concurs de simulare de negocieri ce are ca model structura si functionarea Parlamentului European.

Candidatul preotilor la Parlamentul European. Desi Biserica interzice preotilor sa sustina un politician, Capsali recunoaste ca si-a strans semnaturile cu ajutorul lor

A strans peste 120. 000 de semnaturi cu ajutorul preotilor si oamenilor din parohii si a devenit unul dintre candidatii indepedenti pentru alegerile europarlamentare. Iulian Capsali, care se defineste drept candidatul familiei romanesti, s-a remarcat prin faptul ca militeaza impotriva avortului si a ideologiei homosexuale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )