Libnet.ro
UNICEF

19:15

O parte din apa descoperita pe Luna ar putea sa provina de pe Soare.

România Liberă România Liberă,
O parte din apa descoperita pe Luna ar putea sa provina de pe Soare.

O parte din apa descoperita pe Luna ar putea sa provina de pe Soare, mai exact din vanturile solare care ar fi depus atomi de hidrogen pe suprafata lunara, afirma autorii unui studiu ce a fost publicat duminica, informeaza AFP, scrie Mediafax. Oamenii de stiinta considera ca apa a fost adusa in sistemul nostru solar, inclusiv pe Terra, de asteroizi sau de comete ce provin din zone indepartate ale spatiului. Daca rolul jucat de Soare in procesul de aparitie a apei lunare va fi confirmat, acest . continuă pe România Liberă

Studiul care arata de unde ar putea sa provina o parte din apa de pe Luna

Un studiu publicat recent releva faptul ca o parte din apa descoperita pe Luna ar putea sa provina de pe Soare, mai exact din vanturile solare care ar fi depus atomi de hidrogen pe suprafata lunara, informeaza.

Un militar si un civil care fac parte din NATO au fost ucisi intr-un atentat in Kandahar

Un militar si un civil care fac parte din fortele NATO, precum si patru agenti de securitate afgani au fost ucisi intr-un atentat produs sambata in provincia Kandahar, anunta surse citate de.

inregistrare SECRETA cu J.F.Kennedy. Cum ar fi fost ditrusa o mare parte din planeta

O noua expozitie de la Washinton, marcand aniversarea a 50 de ani de la criza rachetelor din Cuba, afiseaza corespondenta anterior nevazuta intre SUA si Uniunea Sovietica, precum si inregistrari secrete de.

Victor Ponta: incepand cu 15 noiembrie nu exista nicio resursa pentru spitale, o parte din pensii si MAI

Prioritatea actuala a Guvernului este identificarea fondurilor pentru functionarea spitalelor, plata unei parti din pensii si activitatea Ministerului Administratiei si Internelor, deoarece constructia bugetara.

O parte din bijuteriile coroanei ghaneze, furate dintr-un hotel din Oslo

Politia norvegiana investigheaza furtul unor piese din colectia de bijuterii a coroanei Asante Ashanti) din Ghana, relateaza BBC. Piesele apartinand regelului Otumfuo Osei Tutu al II-lea al Ghanei au fost furate dintr-un hotel din Oslo in care acesta era cazat cu ocazia unei conferinte desfasurate in capitala norvegiana.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )