Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un militar si un civil care fac parte din NATO au fost ucisi intr-un atentat in Kandahar

Antena3 Antena3,
Un militar si un civil care fac parte din NATO au fost ucisi intr-un atentat in Kandahar

Un militar si un civil care fac parte din fortele NATO, precum si patru agenti de securitate afgani au fost ucisi intr-un atentat produs sambata in provincia Kandahar, anunta surse citate de. continuă pe Antena3

Un militar din fortele NATO, ucis intr-un atentat produs in provincia Kandahar

Un militar si un civil care fac parte din fortele NATO, precum si patru agenti de securitate afgani au fost ucisi intr-un atentat produs astazi in provincia Kandahar, potrivit unor surse de presa straine.

Atentat asupra fortelor NATO in Afganistan

Un militar si un civil care fac parte din fortele NATO, precum si patru agenti de securitate afgani au fost ucisi intr-un atentat produs sambata in provincia Kandahar, anunta surse citate de AFP.

Adecco face parte din Comitetul care va hotari nevoile de finantare prin POSDRU pentru perioada 2014-2020

Adecco a fost invitat sa faca parte din Comitetul Interinstitutional pentru Acordul de Parteneriat, din care fac parte 50 de membri si care a fost infiintat de Ministerul Afacerilor Europene MAEur), pentru o programare cat mai eficienta a fondurilor europene alocate pentru perioada 2014-2020, arata un comunicat de presa.

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu: Exista riscul sa nu putem asigura misiunile de politie aeriana pe intreaga suprafata a spatiului aerian ci numai pe jumatate, daca nu vom revitaliza o parte din MIG-uri

Ministrul apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat, miercuri, la Bruxelles, la sfarsitul reuniuni ministrilor apararii din cadrul NATO, ca Romania risca sa ramana fara capacitatea de a asigura misiunile de politie aeriana daca nu va revitaliza o parte din avioanele MIG 21 Lancer, despre care a spus ca isi epuizeaza rapid resursa de viata avand in vedere ca au peste 45 de ani. In context, Dobritoiu a spus ca guvernul va incepe oficial negocierile cu Portugalia pentru achizitia a 12 avioane F16 si ca valoarea anuntata a programului, de 670 de milioane de dolari, ar putea cobora in functie de negocieri. Ministrul apararii sustine ca Romania a primit doua notificari din partea Comisiei Europene, dar ca achizitia avioanelor respecta ad literam legislatia europeana.

Ce se intampla cu angajatii Mechel care vor fi concediati. Ministrul Pop: O parte din ei vor fi preluati de firma de paza

Toti cei peste 700 de angajati care vor fi disponibilizati de Mechel de la Campia Turzii isi vor primi ajutorul de somaj, iar o parte din ei vor fi preluati de firma de paza a concernului, a anuntat, miercuri,.

Dan Ioan Popescu: USL are o mare problema la ministerul Economiei, unde a fost adus un personaj destul de sters, Daniel Chitoiu. O parte din vina ii apartine clar si premierului, care nu ia taurul de coarne suficient de vartos

Dan Ioan Popescu il ataca dur pe ministrul liberal al Economiei, Daniel Chitoiu, pe care il acuza ca poarta vina pentru lipsa unei gandiri economice autentice a guvernarii USL, care a ales un personaj destul de sters pentru aceasta functie.

O parte din bijuteriile coroanei ghaneze, furate dintr-un hotel din Oslo

Politia norvegiana investigheaza furtul unor piese din colectia de bijuterii a coroanei Asante Ashanti) din Ghana, relateaza BBC. Piesele apartinand regelului Otumfuo Osei Tutu al II-lea al Ghanei au fost furate dintr-un hotel din Oslo in care acesta era cazat cu ocazia unei conferinte desfasurate in capitala norvegiana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )