Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidul Piratilor din Germania, speriat de democratia lichida

Hotnews Hotnews,
Partidul Piratilor din Germania, speriat de democratia lichida

Piratii din Germania raman un partid offline, in ce priveste adoptarea prin vot in Internet, a hotararilor de partid. La sedinta de duminica de la Neumarkt, propunerea infiintarii unei Adunari Permanente a Membrilor in Internet n-a obtinut majoritatea ceruta, de doua treimi din voturi. Dezamagit, Seful fractiunii berlineze a Partidului Piratilor, Christopher Lauer, n-a mai putut decat sa produca un ciripit pe Twitter: Fara cuvinte! In ciuda pretentiilor sale de modernitate si non-conformism, Piratii n-au putut realiza un consens in ce priveste democratia bazei, la nivel digital. continuă pe Hotnews

O delegatie a Curtii Costitutionale din Germania va veni in Romania pe 26 mai

Judecatorii Curtii Constitutionale vor primi in 26 mai o delegatie din partea institutiei omoloage din Germania. Din delegatia Curtii Constitutionale germane vor face parte sase judecatori, a anuntat.

Curtea Constitutionala va primi in 26 mai o delegatie din partea Curtii Supreme din Germania

Judecatorii Curtii Constitutionale CCR) vor primi in 26 mai o delegatie din partea institutiei omoloage din Germania, din care vor face parte sase judecatori ai Curtii Constitutionale germane, a anuntat presedintele CCR, Augustin Zegrean, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )