Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidului Romania Unita Bihor a depus listele la Biroul Electoral Judetean

Adevărul Adevărul,
Partidului Romania Unita Bihor a depus listele la Biroul Electoral Judetean

Organizatia judeteana a Partidului Romania Unita PRU) a depus luni, la Biroul Electoral Judetean, listele pentru alegerile parlamentare. Medicul psihiatru Gavril Cornutiu este primul pe lista pentru Senat. continuă pe Adevărul

UDMR Bihor a depus listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare

UDMR Bihor a depus la Biroul Electoral Judetean BEJ) din incinta Institutiei Prefectului listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Petrecere electorala. Oferta Partidului Romania Unita pentru alegatori: Carnati si imaginea lui Victor Ponta

Partidul Romania Unita a organizat sambata, in fata Parlamentului, un concert electoral la care cei aproximativ 1000 de participanti au primit sendviusuri cu carnati. Formatiunea este condusa de fostul deputat PSD Bogdan Diaconu si are o linie nationalista motiv pentru care participantii au asculat muzica populara printre invitati numarandu-se Veta Biris, Nicolae Furdui Iancu, sau Gheorghe Turda.

Uniunea Salvati Romania a depus la Biroul Electoral Central listele de semnaturi pentru alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania a depus vineri la Biroul Electoral Central listele de semnaturi pentru inscrierea la alegerile parlamentare si urmeaza sa primeasca dovada prin care poate prezenta liste de candidati in toate circumscriptiile electorale, anunta News. ro. USR a depus liste cu 350 de mii de semnaturi, a anuntat presedintele formatiunii, Nicusor Dan.

Nicusor Dan se pregateste pentru procesul cu autoritatea electorala. Biroul Electoral Central a respins semnul electoral al Uniunii Salvati Romania pentru un motiv la care liderul USR nu se astepta

Semnul electoral al Uniunii Salvati Romania USR) a fost respins de Biroul Electoral Central. in acest context, presedintele formatiunii, Nicusor Dan, a anuntat ca va contesta decizia in instanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )