Libnet.ro
UNICEF

08:15

UDMR Bihor a depus listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare

Adevărul Adevărul,
UDMR Bihor a depus listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare

UDMR Bihor a depus la Biroul Electoral Judetean BEJ) din incinta Institutiei Prefectului listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. continuă pe Adevărul

Uniunea Salvati Romania a depus la Biroul Electoral Central listele de semnaturi pentru alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania a depus vineri la Biroul Electoral Central listele de semnaturi pentru inscrierea la alegerile parlamentare si urmeaza sa primeasca dovada prin care poate prezenta liste de candidati in toate circumscriptiile electorale, anunta News. ro. USR a depus liste cu 350 de mii de semnaturi, a anuntat presedintele formatiunii, Nicusor Dan.

USR a depus la BEC listele de sustinatori pentru alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania a depus vineri la Biroul Electoral Central listele de sustinatori pentru alegerile parlamentare si urmeaza sa primeasca dovada prin care poate prezenta liste de candidati in toate circumscriptiile electorale.

Partidului Romania Unita Bihor a depus listele la Biroul Electoral Judetean

Organizatia judeteana a Partidului Romania Unita PRU) a depus luni, la Biroul Electoral Judetean, listele pentru alegerile parlamentare. Medicul psihiatru Gavril Cornutiu este primul pe lista pentru Senat.

Candidez, tineti-mi pumnii! Scriitorul iesean Dan Lungu, pe listele USR la alegerile parlamentare

Scriitorul iesean Dan Lungu a anuntat, vineri, ca va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat. intr-o postare pe Facebook, acesta a afirmat ca a fost surprins sa.

USR a depus 350.000 de semnaturi pentru alegerile parlamentare. Nicusor Dan va candida la Camera

Uniunea Salvati Romania a depus la Biroul Electoral Central 350. 000 de semnaturi pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar liderul USR, Nicusor Dan, a declarat ca, probabil, va candida pentru Camera Deputatilor.

PNL Arad si-a stabilit listele pentru alegerile parlamentare

PNL Arad a stabilit listele de candidati pentru alegerile parlamentare din data de 11 decebrie 2016. Aceste liste aqu fost aprobate de Biroul Politic Judetean si urmeaza a fi aprobate de conducerea centrala a partidului, luni.

Scriitorul iesean Dan Lungu va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat

Scriitorul iesean Dan Lungu a anuntat, vineri, ca va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat. El a precizat ca a acceptat propunerea in mai putin de 24 de ore si ca a fost surprins ca i s-a facut o astfel de propunere, in conditiile in care pentru a ajunge intr-o astfel de pozitie se presteaza multa munca in folosul partidului.

Scriitorul Dan Lungu va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat la Iasi

Scriitorul iesean Dan Lungu a anuntat, vineri, ca va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat, la Iasi, potrivit News. ro. El a precizat ca a acceptat propunerea in mai putin de 24 de ore si ca a fost surprins ca i s-a facut o astfel de propunere, in conditiile in care pentru a ajunge intr-o astfel de pozitie se presteaza multa munca in folosul partidului.

Judetul Teleorman a ramas fara prefect. Carmen Daniela Dan a demisionat si candideaza la alegerile parlamentare

Social-democratii teleormaneni s-au reunit, vineri, la Alexandria pentru a vota listele cu persoanele care vor candida la alegerile parlamentare din toamna. Prefectul de Teleorman, Carmen Daniela Dan va deschide lista de candidati la Senat . La Camera Deputatilor, lista este deschisa de Liviu Dragnea, urmat de Adrian Gadea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

Motoc a anuntat ca nu va candida la alegerile parlamentare

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a anuntat intr-un interviu pentru News. ro ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare si ca nu are importanta daca a fost contactat de partide politice in acest sens. Ministrul spune ca nu stie ce optiuni va avea dupa incheierea mandatului si daca va pastra portofoliul Apararii in eventualitatea in care premierul Dacian Ciolos va fi desemnat in fruntea Executivului si dupa alegerile din decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )