Libnet.ro
UNICEF

17:30

E la un pas sa fie demis! Poporul, nemultumit de presedinte din cauza pandemiei si a libertatilor

Playtech Playtech,
E la un pas sa fie demis! Poporul, nemultumit de presedinte din cauza pandemiei si a libertatilor

Potrivit unui deputat din Franta, presedintele Emmanuel Macron risca sa fie demis. Asta din cauza nemultumitor generate de gestionarea pandemiei de coronavirus si de limitarea libertatilor cetatenilor francezi. Emmanuel Macron, la un pas sa fie demis din functie Fost candidat la presedintie, deputatul francez Nicolas Dupont-Aignan, avertizeaza ca, din cauza limitarilor impuse in contextul pandemiei . continuă pe Playtech

Un politician din Franta avertizeaza ca Macron risca sa fie demis din cauza crizei sociale

Un politician de dreapta din Franta, Nicolas Dupont-Aignan, a avertizat ca presedintele Emmanuel Macron risca sa ajunga sa fie demis, pe fondul starii de nemultumire sociala generata de gestionarea pandemiei si de limitarea libertatilor, potrivit Mediafax.

Drumul Transbucegi, inchis din cauza unei avalanse

Transbucegi, drumul judetean care face legatura, prin munti, intre Sinaia si Cabana Piatra Arsa, este inchis, vineri, din cauza unei avalanse, anunta Politia Prahova.

Trafic rutier restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza conditiilor meteo

Traficul rutier este restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza ninsorii viscolite si a vizibilitatiireduse. Centrul Infotrafic anuntaca, la primele ore ale zilei este.

Dan Capatos, in mijlocul unui scandal din cauza vaccinului anti-covid-19. Fanii lui sunt furiosi

Dan Capatos se afla in mijlocul unui scandal, legat de vaccinarea impotriva Covid-19. Vaccinarea impotriva coronavirusului este in plina desfasurare, iar acest proces a creat mari controverse. Etapa a doua de vaccinare a inceput pe data de 15 ianuarie, iar numarul persoanelor inscrise pentru a se imuniza este de aproximativ 190. 000 de persoane. in cea .

Ministrii ar putea fi dati in judecata pentru abuz in serviciu din cauza inghetarii salariilor bugetarilor, ameninta Cartel Alfa. Sindicalistii au iesit in strada

Sindicatele ar putea folosi parghii de natura juridica impotriva Guvernului, din cauza inghetarii salariilor bugetarilor, declara la RFI secretarul general Cartel Alfa, Petru Dandea. Un ministru care refuza aplicarea unui act normativ in vigoare comite un abuz in serviciu, spune el. Sindicalistii picheteaza marti Ministerul Finantelor.

Emisiunea Britain`s got Talent, din Regatul Unit a fost anulata. Show-ul de talente nu se va filma in 2021, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19

Emisiunea Britain`s got Talent nu se va mai difuza in 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Filmarile pentru show-ul de talente nu vor putea avea loc, in conditiile cresterii numarului de cazuri de infectare cu.

Recesiune semnificativa pentru economia franceza in 2020 din cauza pandemiei

Economia franceza a inregistrat o recesiune semnificativa in 2020 ca urmare a efectului pandemiei Covid-19, care a provocat o scadere a Produsului Intern Brut cu 8,3%, potrivit unei estimari preliminare publicate vineri de Institutul National de Statistica din Franta Insee).

Pacient cu arsuri grave, intors inapoi din drumul spre Belgia din cauza unor defectiuni tehnice. Declaratia neasteptata a lui Raed Arafat

Soarta unui pacient cu arsuri peste 70% din suprafata corpului depinde de transferul sau la un spital din Belgia. Din pacate, in cursul zilei ieri, un avion SMURD care urma sa transporte pacientul catre Belgia s-a defectat in timpul zborului, fiind nevoita revenirea la sol. in urma incidentului, Raed Arafat si-a exprimat parerea cu privire .

UPDATE O aeronava care trebuia sa transporte in Belgia un pacient din Iasi cu arsuri a revenit la sol din cauza unor defectiuni la instalatia de presurizare Pacientul asteapta de o saptamana transferul

O aeronava care trebuia sa transporte in Belgia, joi, un pacient din Iasi cu arsuri a revenit la sol din cauza unor defectiuni la instalatia de presurizare. Functionarea necorespunzatoare a fost observata dupa ce a plecat de la Timisoara, unde a alimentat. Pana la reprogramarea zborului, pacientul a fost transportat la Bucuresti, fiind internat la Spitalul Floreasca. Inspectoratul General de Aviatie spune ca avionul a iesit din reparatii capitale la motor in decembrie 2020, dar instalatia de presurizare nu a facut obiectul reviziei, relateaza News. ro.

Simona Halep si-a schimbat obiectivul din cauza pandemiei: Am invatat ca trebuie sa traiesti in fiecare zi

WTA a marcat momentul celor 346 de saptamani consecutive pe care Simona Halep le are de cand a patruns in topul 10 mondial cu un interviu pe care numarul doi mondial l-a acordat direct din carantina australiana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )