Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un pas inainte, doi inapoi! Romania pierde cu Turcia si se indeparteaza de baraj

Antena3 Antena3,
Un pas inainte, doi inapoi! Romania pierde cu Turcia si se indeparteaza de baraj

Inaintea partidei cu Turcia din preliminariile pentru CM2014, Victor Piturca declara ca Romania are un avantaj in fata adversarei, acela ca ii este de folos si un rezultat de egalitate, mai ales dupa ce. continuă pe Antena3

Romania pierde cu Turcia si Mondialul ramane un vis frumos

Nationala Romaniei a pierdut, marti seara, partida disputata pe teren propriu cu Turcia, scor 0-2 0-1), si astfel a coborat pe locul patru in clasamentul Grupei D la un punct in spatele Ungariei. La finalul partidei cei peste 40. 000 de suporteri prezenti pe Arena Nationala au cerut demisia selectionerului Victor Piturca.

TURCII NE-AU DAT NUKA, Romania pierde si aluneca pe 4 in grupa. Suntem la miloaga Olandei si la mana rezultatelor!

Nationala Romaniei a pierdut, marti seara, partida disputata pe teren propriu cu Turcia, scor 0-2 0-1), si astfel a coborat pe locul patru in clasamentul Grupei D la un punct in spatele Ungariei si sub Turcia la golaveraj. Am avut doua bare, ei au dat doua goluri. La finalul partidei cei peste 40. 000 de suporteri prezenti pe Arena Nationala au cerut mai bine zis au urlat) demisia selectionerului Victor Piturca. Calculele sunt dure: atat Ungaria, cat si Turcia trebuie sa faca un egal sau sa piarda unul din cele doua meciuri ramase ambele mai au de jucat cu Olanda), iar noi sa castigam si cu Estonia si Andorra. Altfel nu mai vedem locul 2 niciodata.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )