Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un pas mare pentru medicina: a fost realizat primul transplant 3D de cutie craniana

Playtech Playtech,
Un pas mare pentru medicina: a fost realizat primul transplant 3D de cutie craniana

Medicina avanseaza simultan cu tehnologia, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Dupa ce am vazut cat de utile pot fi membrele robotice, acum putem vedea primul transplant de cutie craniana realizat cu ajutorul tehnicilor 3D. Primul transplant din lume al unei cutii craniene din titan realizat prin tehnica 3D a fost efectuat [] Un pas mare pentru medicina: a fost realizat primul transplant 3D de cutie craniana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Un pas mic pentru om, un salt urias pentru omenire: 46 de ani de la prima misiune pe Luna

In aceasta zi, in urma cu 46 de ani, avea loc debutul misiunii Apollo 11, cea care avea sa duca primul echipaj pe Luna. in anul 1962, pe 12 septembrie, stadionul universitatii Rice din Houston, Texas, asista la unul dintre cele mai importante discursuri din istoria Statelor Unite. John F. Kennedy, presedintele de atunci al [] Un pas mic pentru om, un salt urias pentru omenire: 46 de ani de la prima misiune pe Luna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premiera mondiala. Medicii au realizat un transplant de cutie craniana prin tehnica 3D

Primul transplant din lume al unei cutii craniene din titan realizat prin tehnica 3D a fost efectuat cu succes de o echipa de medici chinezi. Pacienta a fost o fetita de trei ani care sufera de hidrocefalie, scrie.

SURSE: Emotii pentru Dragnea. 28 septembrie, primul termen al apelului in Dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 28 septembrie primul termen in care se judeca apelul in Dosarul Referendumului.

Emotii pentru Dragnea. 28 septembrie, primul termen al apelului in Dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 28 septembrie primul termen in care se judeca apelul in Dosarul Referendumului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )