Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pasageri provenind din orasul Wuhan in care a izbucnit epidemia coronavirus au aterizat la Roma

Hotnews Hotnews,
 Pasageri provenind din orasul Wuhan in care a izbucnit epidemia coronavirus au aterizat la Roma

Pasageri veniti din orasul Wuhan din China, locul unde a izbucnit epidemia provocata de coronavirus, au aterizat joi pe aeroportul Fiumicino din Roma, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Pasageri provenind din orasul Wuhan in care a izbucnit epidemia coronavirus au aterizat la Roma

Pasageri veniti din orasul Wuhan din China, locul unde a izbucnit epidemia provocata de coronavirus, au aterizat joi pe aeroportul Fiumicino din Roma, scrie Reuters.

Orasul Wuhan, in care a izbucnit epidemia chineza, inchide toate retelele de transport

Orasul chinez Wuhan, sursa epidemiei cu coronavirus, inchide toate retelele de transport si recomanda cetatenilor sa nu paraseasca orasul, a relatat miercuri mass-media de stat, relateaza Reuters.

Cum poate ajunge virusul misterios in Europa. Pasageri din orasul chinez Wuhan, locul unde a izbucnit epidemia, au aterizat pe aeroportul Fiumicino din Roma

Pasageri veniti din orasul Wuhan din China, locul unde a izbucnit epidemia provocata de virusul misterios, au aterizat joi pe aeroportul Fiumicino din Roma. Acestia sunt verificati daca sunt suspecti de infectarea cu coronavirus, potrivit unui purtator de cuvant al aeroportului, scrie Reuters.

Mai rau ca la Cernobil: ce se intampla in orasul Wuhan, sursa epidemiei cu coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii cocheteaza cu ideea declararii de epidemie globala cu coronavirus. Dincolo de asta, cetatenii din Wuhan, sursa infectiei, se confrunta cu clipe de cosmar. Primele cazuri de coronavirus si, implicit, primele decese, au fost depistate la finele anului trecut in orasul Wuhan din centrul Chinei. incercand sa micsoreze pe cat posibil posibilitatea .

ALERTA! Primul caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite

Primul caz de coronavirus provenind din China a fost descoperit in Statele Unite, informeaza CNN, precizand ca specialistii de la Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor urmeaza sa faca,.

Orasul Wuhan, locul unde a aparut virusul mortal, a fost inchis. Numarul mortilor s-a ridicat, intr-o singura zi, de la 9 la 17

Wuhan, orasul din China cu aproape noua milioane de locuitori, unde a aparut virusul ucigas, a fost inchis. Transportul public, feroviar si aerian a fost suspendat, iar locuitorilor li s-a recomandat sa nu paraseasca orasul si sa evite aglomeratiile.

Universitatea Craiova, primul club din Liga 1 care isi face echipa de fotbal feminin

Universitatea Craiova devine primul club din Liga 1 care demareaza pregatirile pentru formarea lotului de 20 de jucatoare Under 15, conditie necesara pentru obtinerea licentei de participare in prima divizie incepand cu sezonul 20202021, informeaza frf. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )