Libnet.ro
UNICEF

15:30

PASTE 2016. Vinerea Mare, semnificatie si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci astazi

Antena3 Antena3,
PASTE 2016. Vinerea Mare, semnificatie si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci astazi

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit. continuă pe Antena3

Obiceiuri si traditii de Vinerea Mare. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantuitorul lumii,.

Vinerea Mare, ziua in care Isus a fost judecat si rastignit. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este o zi de doliu a crestinatatii. Este ziua in care Isus a fost rastignit pe cruce. Randuielile bisericesti ne invata ca astazi nu se fac unele lucruri. Tocmai pentru ca e o zi de doliu, nu se face nici Sfanta Liturghie la biserica.

PASTE 2016. De ce Pastele catolic si cel ortodox se sarbatoresc la date diferite

Calcularea datei la care crestinii sarbatoresc Pastele tine doua fenomene naturale, unul cu data fixa - echinoctiul de primavara, iar altul cu data schimbatoare - luna plina. Aceasta din urma f.

Traditii si obiceiuri in Vinerea Mare: ce vraji de iubire se fac si cum aduci sporul in casa

Ultima vineri din Postul Mare, momentul in care Mantuitorul a fost rastignit si a murit pe cruce abunda in obiceiuri care sunt pastrate cu sfintenie. Traditia populara vorbeste despre o serie de ritualuri legate de Vinerea Patimilor, Vinerea Seaca sau Vinerea Neagra. Se spune ca cine tine post negru in aceasta zi va avea spor si sanatate.

PASTE 2016. Programul de Paste al supermarketurilor

Marile magazine din Romania au program normal sau prelungit pana vineri 29 aprilie 2016), redus sambata 30 aprilie) si luni 2 mai 2016), si vor fi inchise duminica 1 mai), in.

Crima oribila in Vinerea Mare! O bunica le-a taiat gatul nepotilor, apoi a incercat sa se sinucida

O batrana din satul Cretoaia, Republica Moldova,si-a ucis nepotii in varsta de 2 si 3 ani, apoi a incercat sa se sinucida, potrivit Pubika. md. Batrana era bolnava psihic.

Tamponare cu un taximetrist in Vinerea Mare, in intersectia de la FEPA. Accidentul, soldat cu pagube materiale

Un Cielo si un Logan taxi) s-au ciocnit in intersectia semaforizata din zona Lidl Fepa) pe fondul neacordarii de prioritate.

Joia Mare, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa faca fetele in aceasta zi importanta pentru crestini

In mai multe comune din judetul Dolj in Joia Mare au loc mai multe practici de pomenire a mortilor, dar si varsatul apei sau focurile mortilor.

PASTE 2016. Acestea sunt cele mai inedite oua din lume - GALERIE FOTO

Oul a inspirat, din vechi timpuri, numeroase legende, basme, o intreaga literatura. Pe langa simbolurile creatiei si ale vietii pe care le reprezinta, oul are si un rol decorativ in perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )