Libnet.ro
UNICEF

06:15

PASTE 2018. Ce se face in Vinerea Mare pentru a avea sanatate si noroc

Antena3 Antena3,
PASTE 2018. Ce se face in Vinerea Mare pentru a avea sanatate si noroc

in Vinerea Mare, numita si Vinerea Neagra, cea mai trista dintre tristele zile ale patimirii Domnului, rememoram aducerea la judecata, batjocorirea, schingiuirea, rastignirea, moartea. continuă pe Antena3

PASTE 2018. Cand se fac cozonacii si pasca

in Joia Mare oamenii merg la biserica sa se spovedeasca si sa se impartaseasca. Seara, are loc slujba celor 12 Evanghelii, iar lumea merge la biserica imbracata in haine de.

ZILE LIBERE de Paste 2018. Cate zile libere au romanii de PASTE

De PASTE 2018, romanii vor avea patru zile libere: Vinerea Mare, Sambata Mare, prima zi de Paste - duminica si a doua zi de Paste - luni. Vinerea Mare, ultima zi de vineri.

ZILE LIBERE de PASTE 2018. Cate zile libere au romanii de Paste

De PASTE 2018, romanii vor avea patru zile libere: Vinerea Mare, Sambata Mare, prima zi de Paste - duminica si a doua zi de Paste - luni. Zilele libere in 2018 sunt: 1 ianuarie -.

Vinerea Mare si Denia Prohodului Domnului: Ce nu se face in aceasta zi

Vinerea Mare mai este cunoscuta si ca Vinerea Neagra sau Vinerea Patimilor si este ziua in care Iisus Hristos a fost rastignit pe cruce. in aceasta zi, Mantuitorul a fost biciuit, scuipat si rastignit pe.

Procesiune pe strazile Buzaului, in Vinerea Mare. Credinciosii sunt asteptati la Denia Prohodului Domnului

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima zi de vineri inaintea Pastelui, fiind ziua in care a patimit si a fost rastignit Iisus Hristos. Ca in fiecare an, in Vinerea Mare, credinciosii refac Drumul Crucii. La Buzau, pe strazile orasului, maine seara va avea loc Denia Prohodului Domnului si procesiunea cu Sfantul Epitaf.

FELICITARI DE PASTE 2018: Cele mai frumoase felicitari pe care sa le trimiteti celor dragi

FELICITARI DE PASTE 2018 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2018 URARI DE.

Cea mai lunga procesiune religioasa din Vinerea Mare. Secretul crucii purtate de credinciosi 10 kilometri pe munte

Straja devine loc de pelerinaj in Vinerea Mare. Sute de oameni vor urca Drumul Crucii o procesiune de zece kilometri pana la schitul Straja.

PASTE 2018. Cum sa vopsesti sanatos ouale

Vine Pastele si unul dintre cele mai frumoase momente este vopsitul oualor. De ce sa iti otravesti familia cu vopsea chimica? Uite cum sa vopsesti ouale natural! PASTE 2018. Oua vopsite: roz deschis.

Horoscop de Paste 2018, cu Camelia Patrascanu. Atentie, se poate ajunge la violente fizice!

Pastele din 2018 cu Sambata Mare si noaptea de Inviere) se produce sub semnul Capricornului, zodie care gazduieste o aglomerare planetara cu potential negativ: Marte, Pluto, Saturn, Lilith Luna Neagra),.

Paste 2018. Preparate delicioase cu ou pentru masa de Paste

Paste 2018. in fiecare an, masa de Paste este un spectacol al gustului si al aromelor traditionale, iar oul rosu nu lipseste niciodata, fiind cel mai important simbol al acestei sarbatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )