Libnet.ro
UNICEF

15:45

PASTI 2016. Programul Metrorex in perioada Sarbatorilor Pascale. Cum circula metroul in noaptea de inviere

Antena3 Antena3,
PASTI 2016. Programul Metrorex in perioada Sarbatorilor Pascale. Cum circula metroul in noaptea de inviere

Administratia Metrorex prezinta programul circulatiei trenurilor de metrou in perioada Sarbatorilor Pascale, astfel: in noaptea de 30 aprilie/1 mai 2016 trenurile de metrou vor circula intre. continuă pe Antena3

Programul Metrorex in perioada Sarbatorilor Pascale

Administratia Metrorex prezinta programul circulatiei trenurilor de metrou in perioada Sarbatorilor Pascale, astfel: in noaptea de 30 aprilie/1 mai 2016 trenurile de metrou vor circula intre.

Armistitiu pe durata Sarbatorilor Pascale intre armata ucraineana si rebelii prorusi

Rebelii prorusi si Guvernul ucrainean au convenit un armistitiu pe durata Sarbatorilor Pascale in urma tratativelor mediate de Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE). incetarea focului urmeaza sa intre in vigoare vineri la ora 21:00 GMT.

25 de farmacii DONA, deschise non-stop de sarbatorile de Pasti

In perioada Sarbatorilor Pascale, 25 de farmacii DONA vor fi deschise non-stopin oraseleBucuresti, Brasov, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Navodari, Ploiesti, Suceava, Timisoara. Astfel, locuitorii acestor orase vor avea acces la o gama diversificata de produse farmaceutice si vor putea beneficia de consiliere de specialitate 24 din 24 de ore.

Romania si Moldova suplimenteaza personalul din Vama , pentru a evita aglomeratia la frontiera de Pasti

Directia Generala a Vamilor si Serviciul Vamal al Republicii Moldova au hotarat suplimentarea numarului de personal si utilizarea tuturor pistelor de control, pentru a facilita traficul in vama in perioada Sarbatorilor Pascale, sustine un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), transmis joi.

Programul de Paste al spitalelor si farmaciilor din Salaj

Asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca si spitaliceasca va fi asigurata in permanenta in perioada Sarbatorilor Pascale, in toate unitatile sanitare publice din judet.

Cererea de bilete de avion a crescut cu 500% in perioada sarbatorilor de Pasti

O analiza a agentiei de turism online Vola. ro releva faptul ca obiceiurile de consum ale romanilor pentru calatoriile de Pasti de anul acesta s-au schimbat comparativ cu anii anteriori, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Restrictii in perioada sarbatorilor pentru vehiculele de mare tonaj

Restrictii, in perioada Pastelui, pentru vehiculele de mare tonaj. Potrivit centrului Infotrafic, citat de B1 TV, autoritatile bulgare vor institui restrictii pentru autovehiculele cu masa totala maxima.

PASTE 2016. Programul de Paste al supermarketurilor

Marile magazine din Romania au program normal sau prelungit pana vineri 29 aprilie 2016), redus sambata 30 aprilie) si luni 2 mai 2016), si vor fi inchise duminica 1 mai), in.

Afacerile BOR de PASTI: Mai multe biserici sunt obligate sa vanda zeci de mii de lumanari in perioada sarbatorilor pascale

Inalt Prea Sfintitul Corneliu Barladeanu, Episcopul Husilor, a trimis o adresa la toate protopopiatele din judetul Vaslui, prin care obliga preotii sa vanda lumanari trimise de.

Lumina Sfanta de la Ierusalim ajunge in aceasta seara, la Targoviste. Mesajul iPS Nifon cu ocazia sarbatorilor pascale

Sambata, 30 aprilie, incepand cu ora 23. 30, Slujba invierii si Sf. Liturghie Arhiereasca vor fi oficiate, la Catedrala din Targoviste, cu ocazia celei mai mari sarbatori crestine, invierea Domnului, de catre inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Nifon, insotit de un sobor de preoti si diaconi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )