Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce a patit un politist care ajuta fetele sa obtina permisul de conducere in schimbul unor partide de amor

Antena3 Antena3,
Ce a patit un politist care ajuta fetele sa obtina permisul de conducere in schimbul unor partide de amor

Un politist din Neamt, care cerea favoruri sexuale de la fetele care voiau sa ia permisul de conducere, a fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita, folosire abuziva a functiei in scop sexual si abuz in serviciu. continuă pe Antena3

Un politist ajuta fetele sa obtina permisul de conducere in schimbul unor partide de amor - Ce a urmat

Un politist din Neamt, care cerea favoruri sexuale de la fetele care voiau sa ia permisul de conducere, a fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita, folosire abuziva a functiei in scop sexual si abuz in serviciu.

Politistul care a ajutat o femeie sa obtina permisul auto, dupa ce a facut sex cu ea. Sa nu fii salbatic, cum esti tu de obicei!

Doi politisti din Neamt si doi instructori auto din Covasna au fost condamnati la inchisoare cu suspendare intr-un proces privitor la spagi pretinse la examenele auto. Un subofiter a ajutat o candidata sa obtina permisul ilegal, dupa ce a avut relatii intime cu ea.

Subiectele zilei: Politistul care a ajutat o femeie sa obtina permisul auto, dupa ce a facut sex cu ea. Sa nu fii salbatic, cum esti tu de obicei!; Turism in Delta Dunarii: 80% din traseele turistice sunt colmatate, 20% din canale, inchise

CTP, dupa caderea Guvernului Orban: O infrangere zdrobitoare, a fost wrestling in Parlament. O infrangere la scor a Guvernului Orban, a PNL si nu in ultima. Promovari la limita legii: Revista de Chimie, trambulina profesorilor de la UMF Iasi. Nume cunoscute ale medicinei iesene si-au facut norma de articole ISI publicand in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3326 seconds )