Libnet.ro
UNICEF

06:15

Patricia Tig discriminata la Madrid. Fortata sa paraseasca terenul pe care urma sa joace

Online Sport Online Sport,
Patricia Tig discriminata la Madrid. Fortata sa paraseasca terenul pe care urma sa joace

Situatie tensionata si delicata in egala masura la turneul patronat de Ion Tiriac la Madrid chiar cu una din compatrioatele noastre in prim plan. Este vorba de Patricia Tig care a fost obligata sa paraseasca terenul pe care trebuia sa joace cu americanca Madison Keys. continuă pe Online Sport

Romanca Patricia Tig, victorie la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig, venita din calificari, a reusit o victorie remarcabila in fata rusoaicei Daria Kasatkina, cu 6-3, 4-6, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari.

Patricia Tig semneaza prima mare surpriza la Madrid

Patricia Maria Tig, a 134-a jucatoare a lumii, a invins-o in primul tur de la Madrid pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 32, scor 6-3, 4-6, 6-2. Romanca va juca in turul urmator cu Sloane.

WTA Madrid: Programul zilei - Irina Begu, Simona Halep, Sorana Carstea si Patricia Tig vor evolua miercuri

Romania are patru reprezentante in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, o performanta admirabila pentru tenisul de camp romanesc. Prima care va intra in scena va fi Irina Camelia Begu, ea fiind urmata de Simona Halep, Sorana Carstea si Patricia Tig.

Tenis: Patricia Tig, o noua victorie la Madrid!

Tenis: Patricia Tig, o noua victorie la Madrid! .

O noua victorie de senzatie pentru Patricia Tig la Madrid Open

Jucatoarea Patricia Maria Tig, venita din calificari, locul 134 WTA, a acces in optimile de finala ale turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva americana Sloane Stephens, locul 21 WTA si favorita 16.

Surprizele continua la Madrid Open. Patricia Tig si Sorana Cirstea au castigat, in timp ce Angelique Kerber si Monica Niculescu au parasit turneul

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 31 WTA, a fost eliminata, duminica, de sportiva americana Louisa Chirico, 133 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Madrid.

Victorie senzationala pentru Patricia Tig: A invins-o pe noua Serena Williams

Patricia Maria Tig a mai produs o surpriza la turneul din Madrid si a eliminat-o astazi peSloane Stephens, cea care e considerata nouaSerena Williams. Romanca e a 134-a jucatoare a lumii si a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )