Libnet.ro
UNICEF

12:00

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a scapat de arest preventiv. El va fi cercetat sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a scapat de arest preventiv. El va fi cercetat sub control judiciar

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a fost adus incatusat, cu duba Politiei. Venise la Tribunalul cu bagajul pregatit, dar judecatorii nu l-au trimis in arest. continuă pe Adevărul

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a scapat de arest preventiv. El va afla fi cercetat sub control judiciar

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a fost adus incatusat, la ora 22. 30, cu duba Politiei, la aceasta ora, in fata judecatorilor,unde va afla daca va fi arestat sau nu.

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a fost adus in fata judecatorilor. El va afla in aceasta noapte daca va fi arestat sau nu

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a fost adus incatusat, cu duba Politiei, la aceasta ora, in fata judecatorilor,unde va afla daca va fi arestat sau nu.

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, retinut. A fost primul milionar al Brasovului si este cunoscut ca un Don Juan si amator de masini de lux

Ioan Neculaie si Florin Paunescu au fost retinut ieri dupa ore intregi de audieri fiind acuzati de evaziune fiscala, fals, delapidare si apalare de bani.

Ioan Neculaie, retinut dupa ce a fost audiat aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala

Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie a fost retinut, joi seara, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov, dupa ce a fost audiat timp de aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care au avut loc perchezitii la clubul FC Brasov si la locuinta lui Neculaie.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, audiat la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov

ACTUALIZARE 14:10 Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie, la firmele caruia s-au desfasurat astazi perchezitii, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, unde urmeaza sa fie audiat de procurori, transmit surse din presa.

Ioan Neculaie a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie a fost retinut, joi seara, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov, dupa ce a fost audiat timp de aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala si spalare de.

Descinderi la locuinta miliardarului Ioan Neculaie, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii brasoveni fac, joi, perchezitii la clubul de fotbal FC Brasov si la locuinta patronului echipei, Ioan Neculaie, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de.

Szocs Zoltan si Beke Istvan afla, marti, daca raman in arest preventiv

Cei doi membri gruparii Miscarea de Tineret 64 de Comitate HVIM) din Transilvania, Szocs Zoltan si Beke Istvan, afla, marti, daca vor ramane in arest preventiv, in dosarul in care sunt acuzati ca intentionau sa detoneze un dispozitiv exploziv improvizat la manifestarile de 1 Decembrie de la Targu Secuiesc, dupa ce procurorii DIICOT au cerut prelungirea arestului cu 30 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )