Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ioan Neculaie a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Antena3 Antena3,
Ioan Neculaie a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie a fost retinut, joi seara, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov, dupa ce a fost audiat timp de aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala si spalare de. continuă pe Antena3

Prefectul judetului Caras-Severin, audiat de procurorii DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala, a demisionat

Prefectul ca Caras-Severin, Miu Nicolae Ciobanu, audiat miercuri intr-un dosar DIICOT de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 25 de milioane de lei si-a anuntat joi dimineata demisia. Ciobanu a transmis un comunicat de presa in care a aratat ca paraseste functia pentru ca institutia sa isi pastreze reputatia de garant al respectarii legii si Constitutiei Romaniei.

Prefectul din Caras Severin, Miu Nicolae Dumitru, destituit din functie. Acesta este implicat intr-un dosar de evaziune fiscala

Ministrul de Interne, Petre Toba, a inaintat Guvernului propunerea de incetare a exercitarii functiei a prefectului judetului Caras Severin, Miu Nicolae Ciobanu. Acesta din urma este cercetat in libertate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Politia Capitalei: 40 de perchezitii intr-un dosar de evaziune

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei efectueaza, joi, perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme cu un prejudiciu estimat la 1,4 milioane de lei.

Descinderi la locuinta miliardarului Ioan Neculaie, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii brasoveni fac, joi, perchezitii la clubul de fotbal FC Brasov si la locuinta patronului echipei, Ioan Neculaie, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de.

40 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul ajunge la 1,4 milioane de lei

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei fac, joi, 40 perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme in care prejudiciul este estimat la 1,4 milioane de lei. 20 de persoane vor fi duse la audieri in acest dosar.

in Bucuresti au loc 40 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de 1,4 milioane de lei

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei efectueaza, joi, perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme cu un prejudiciu estimat la 1,4 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al DGPMB.

Ioan Neculaie, retinut dupa ce a fost audiat aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala

Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie a fost retinut, joi seara, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov, dupa ce a fost audiat timp de aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care au avut loc perchezitii la clubul FC Brasov si la locuinta lui Neculaie.

Perchezitii la patronul FC Brasov, intr-un dosar cu prejudiciu de 10 milioane de euro

Parchetul Tribunalului Brasov face, joi, opt perchezitii la locuinta omului de afaceri Ioan Neculaie, la sediul clubului FC Brasov, unde este finantator, la societatea pe care o are in administrare, SC Roman SA, cat si la seful Oficiului pentru Jocuri de Noroc, Vasile Ilinschi.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, audiat la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov

ACTUALIZARE 14:10 Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie, la firmele caruia s-au desfasurat astazi perchezitii, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, unde urmeaza sa fie audiat de procurori, transmit surse din presa.

Calaul din Casa ororilor, care a jefuit si omorat doua surori, a fost retinut: un tanar este acuzat de crimele infioratoare

Un tanar de 25 de ani este acuzat de uciderea celor doua batrane, ale caror cadavre au fost descoperite intr-o casa din satul Balomir, de la marginea orasului Hateg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )