Libnet.ro
UNICEF

23:30

Patronul echipei Ludogorets, testat pozitiv pentru coronavirus Campioana Bulgariei are trei jucatori romani in lot

Hotnews Hotnews,
 Patronul echipei Ludogorets, testat pozitiv pentru coronavirus Campioana Bulgariei are trei jucatori romani in lot

Kiril Domuschiev, patronul echipei Ludogorets, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. in lotul campioanei Bulgariei se regasesc atacantul Claudiu Keseru si fundasii Cosmin Moti si Dragos Grigore. continuă pe Hotnews

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

Serie A: Juventus a anuntat al doilea jucator al echipei testat pozitiv pentru coronavirus

Juventus Torino a anuntat, marti, ca inca un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce Daniele Rugani a fost primul caz confirmat din Serie A.

Deputatul Mircea Banias, diagnosticat cu noul coronavirus. Al doilea parlamentar roman infectat este asimptomatic

Deputatul Mircea Banias a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, in cadrul evaluarii medicale desfasurate sambata, la Palatul Parlamentului. Anuntul a fost facut, luni seara, de catre Grupul de.

Juventus a anuntat al doilea jucator al echipei testat pozitiv cu noul coronavirus

In contextul in care criza provocata de noul coronavirus a scapat de sub control in Italia, Juventus Torino a anuntat, marti, ca inca un jucator a fost testat pozitiv cu COVID-19. Este vorba de Blaise.

Coronavirus: Ezequiel Garay (Valencia), primul jucator din LaLiga testat pozitiv

Fundasul central argentinian Ezequiel Garay Valencia) a anuntat duminica, pe Instagram, ca a fost testat pozitiv pentru COVID-19. in varsta de 33 de ani, Garay este primul jucator infectat cu coronavirus in LaLiga, campionatul din Spania.

Coronavirus in Japonia. Vicepresedintele Comitetului Olimpic nipon a fost testat pozitiv cu coronavirus

Japonia neaga in valuri ca ar fi aproape de a amana organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, programate sa inceapa la 24 iulie 2020, insa scepticismul se raspandeste, mai ales in conditiile in acest moment principala agentie de stiri nipona anunta ca insusi vicepresedintele Comitetului Olimpic din Japonia a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Idris Elba, testat pozitiv la coronavirus - VIDEO

Actorul britanic Idris Elba a anuntat luni pe contul sau de Twitter ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus si s-a plasat in izolare, scrie AFP.

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, depistat cu noul coronavirus. in lotul echipei sunt si trei jucatori romani

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, Kiril Domuschiev, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui anunt publicat de retelele de socializare de catre acesta. Dragi prieteni, dupa un test.

FC Valencia, primul club spaniol afectat de cazuri de coronavirus: 35% din personalul sau a fost testat pozitiv

FC Valencia, primul club spaniol afectat de cazuri de coronavirus, a dezvaluit luni seara ca 35% din personalul sau, jucatori si antrenori, a fost testat pozitiv, chiar daca nu s-a inregistrat niciun caz grav, scrie AFP.

Fiul senatorului Vergil Chitac, testat pozitiv cu coronavirus

Ministerul Sanatatii a anuntat alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus. Unul dintre ei este in judetul Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )