Libnet.ro
UNICEF

12:46

Patru ani de inchisoare cu executare pentru un sofer care a ucis in accident rutier pe DN1 un tanar de 19 ani

Adevărul Adevărul,
Patru ani de inchisoare cu executare pentru un sofer care a ucis in accident rutier pe DN1 un tanar de 19 ani

Un sofer din Tulcea va sta 4 ani la inchisoare dupa ce a provocat un accident rutier mortal, in Alba, in ianuarie 2016. Sentinta definitiva in procesul penal a fost pronuntata marti, 10 septembrie 2019, la Curtea de Apel Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disparerare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar si traieste un cosmar: Este ireal!

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disparerare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar. Adolescenta a disparut la varsta de 15 ani, in urma cu 4 ani.

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disperare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar si traieste un cosmar: Este ireal!

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disperare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar. Adolescenta a disparut la varsta de 15 ani, in urma cu 4 ani. Familia.

Femeie condamnata la inchisoare cu executare dupa ce a atacatun barbat cu spray lacrimogen. De ce a fost eliberata din penitenciar dupa 2 luni

O femeie de 45 de ani, din comuna Metes, condamnata la 3 ani de inchisoare cu executare pentru talharie calificata a scapat, cel putin deocamdata, de penitenciar. Curtea de Apel Alba Iulia a admis o cerere de repunere in termenul de apel si a dispus eliberarea acesteia.

ANALIZA Halep si Cahill, din nou impreuna: Cum s-a schimbat Simona in cei patru ani cu Darren

Simona a anuntat printr-un mesaj video postat pe Facebook ca, incepand din 2020, isi va relua colaborarea cu antrenorul australian de 53 de ani sub comanda caruia a castigat French Open 2018 si a ajuns pe locul 1 in lume.

Firea: Vom solicita Guvernului sa tripleze amenzile pentru cei care nu isi curata terenurile

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament la care au fost invitati toti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )