Libnet.ro
UNICEF

11:30

Patru copii morti si 19 persoane ranite, inclusiv sapte copii raniti grav, bilantul accidentului din Franta

Adevărul Adevărul,
Patru copii morti si 19 persoane ranite, inclusiv sapte copii raniti grav, bilantul accidentului din Franta

Patru copii au murit, iar alte 19 persoane au fost ranitw, dintre care sapte grav, in coliziunea care a avut loc joi dupa-amiaza intre un autobuz scolar si un tren expres regional TER) la o trecere la nivel cu calea ferata, potrivit unui nou bilant provizoriu anuntat de Ministerul francez de Interne, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

ALERTA iN FRANTA! Cel putin patru copii au murit dupa ce un tren a lovit un autobuz scolar

Un tren s-a ciocnit cu un autobuz scolar in Milles, Franta, joi dupa-amiaza, cel putin patru persoane fiind ucise si sapte raniti grav in randul pasagerilor din autobuzul scolar. Exista,.

Accident grav in Franta: Patru copii au murit dupa ce un autobuz scolar s-a ciocnit cu un tren

Patru adolescenti si-au pierdut viata, iar alti sapte au fost raniti grav dupa ce un autobuz scolar si un tren s-au ciocnit, joi, in apropierea orasului Perpignan, in sud-vestul Frantei, a anuntat Ministerul de Interne francez, transmite Reuters.

Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat intr-un accident in Pasul Tihuta

La coborare din Pasul Tihuta, pe DN17, un autocar cu 19 persoane la bord, care venea din Chisinau, s-a ciocnit, miercuri, cu un autoturism in care se aflau trei oameni. Soferul autoturismului a schimba.

Cinci persoane ranite in urma unui accident produs in Capitala, in care a fost implicata o masina a Jandarmeriei

Cinci persoane au fost ranite, una dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs in Capitala in noaptea de luni spre marti si in care au fost implicate o masina a Jandarmeriei si un autoturism. Patru dintre raniti sunt jandarmi, potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei.

Doua persoane ranite intr-un accident rutier pe autostrada Sibiu - Deva. Un TIR a lovit o masina care trasa marcaje rutiere

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri dimineata pe autostrada A1 Sebes-Deva, in zona Pianu. Din primele date, au fost implicate trei masini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )