Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului dezvaluie zonele in care sunt cele mai mari taieri ilegale de lemne: Sunt judetele cu suprafetele cele mai mari acoperite cu paduri (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Mediului dezvaluie zonele in care sunt cele mai mari taieri ilegale de lemne: Sunt judetele cu suprafetele cele mai mari acoperite cu paduri (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre judetele in care se taie cel mai mult lemn in mod ilegal. Este vorba despre judetele de munte,. continuă pe B1

Care sunt cele mai comandate deserturi de Craciun

Cele mai comandate deserturi de Craciun sunt cozonacii si checurile, iar per familie se comanda, in .

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2020

Iata care sunt cele mai fericite semne zodiacale ale anului 2020.

Afla care sunt cei mai creativi oameni de afaceri din istorie

Plini de idei, pasionati, ambitiosi si dispusi sa isi asume riscuri - acestea sunt caracteristicile celor care au revolutionat lumea prin inventiile lor. Bineinteles, s-au bucurat de celebritate, dar si de mari satisfactii financiare. Succesul n-a.

Top 10: Care au fost cele mai populare aplicatii si jocuri din ultimul deceniu

Site-ul App Annie a realizat un top al celor mai importante jocuri si aplicatii ale ultimilor 10 ani, iar unele rezultate sunt surprinzatoare.

Care au fost cele mai apreciate hoteluri din Romania in acest an

Turistii romani sunt din ce in ce mai exigenti cand vine vorba despre alegerea hotelului pentru petrecerea sarbatorilor de iarna sau a vacantelor impre, tot muna cu cei dragi, este concluzia unei analize realizata de platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro. in afara de confortul camerei de hotel, acestia isi mai doresc sa existe activitati in hotel, petreceri tematice si chiar evenimente dedicate celor mici.

Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase casnicii. Taur si Rac, o viata impreuna

Chimia dintre doua persoane ii poate aduce si pastra impreuna, astfel ca tot mai multe cupluri realizeaza ca sunt pe aceeasi lungime de unda si decid sa-si uneasca destinele. Din punct de vedere al astrelor, exista zodii care se inteleg de minune si ajung sa aiba cele mai durabile si fericite casnicii.

Ministrul Mediului: Sunt un om al faptelor si imi doresc sa stopez urgent defrisarile ilegale din Romania

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, afirma ca intentioneaza sa stopeze urgent defrisarile ilegale, insa pentru aceasta este nevoie de modificari ale cadrului legislativ, de reoperationalizarea SUMAL si de restructurarea unor institutii.

VIDEO Imagini de cosmar in Valea Draganului: mii de busteni taiati pe marginea drumului. Ministrul Mediului: primesc astfel de mesaje zilnic

Mii de busteni taiati strajuiesc un drum de munte in Valea Draganului - sunt imaginile surprinse de camera de bord a unui turist. Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustien cin in fiecare zi primeste astfel de mesaje cu privire la defrisari masive.

VIDEO Ministrul Mediului, catre sefii institutiilor subordonate: M-am saturat sa primesc mesaje din care aflu ca va mancati unul pe altul

Ministrul Mediului, Costel Alexe, i-a avertizat, luni, pe sefii institutiilor aflate in subordinea ministerului ca de la 1 ianuarie vor avea in el fie cel mai bun partener, fie un adversar important, daca nu-si schimba atat modul de lucru cu cetatenii, cat si in interiorul organizatiilor. El le-a cerut sa fie mai eficienti, sa comunice mai bine si sa isi imbunatateasca relatiile de lucru, spunand ca s-a saturat sa primeasca mesaje din care sa afle ca se mananca unii pe altii.

Ministrul Mediului, atacat de procesatorii de lemn: Nu am primit amenintari cu moartea, dar mi se transmite ca nu merg in directia buna

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor Costel Alexe sustine ca este atacat zilnic de tot felul de entitati juridice deranjate ca Sistemul Informational Integrat de Urmarire a Materialelor Lemnoase SUMAL), despre care a afirmat ca a fost blocat de guvernarea PSD, va intra in functiune mai rapid decat se preconiza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )