Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai poluate zone din Bucuresti, potrivit masuratorilor unor statii de monitorizare a calitatii aerului

Adevărul Adevărul,
Cele mai poluate zone din Bucuresti, potrivit masuratorilor unor statii de monitorizare a calitatii aerului

Poluarea ne sufoca si ne imbolnaveste, insa pare sa fie elefantul din camera pentru autoritatile din Romania, care intarzie sa ia masuri in acest sens. continuă pe Adevărul

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate nivele din ultimele trei ani

Preturile petrolului au atins, vineri, cele mai ridicate nivele din ultimele trei luni, in conditiile in care Statele Unite si China se apropie de un acord comercial.

Cele mai bune jucatoare din ultimul deceniu: Simona Halep, devansata doar de liderul Serena Williams

Simona Halep se afla pe locul 2 intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu, realizat de site-ul postului Tennis Channel. Serena Williams se afla pe prima pozitie.

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti.

Care au fost cele mai apreciate hoteluri din Romania in acest an

Turistii romani sunt din ce in ce mai exigenti cand vine vorba despre alegerea hotelului pentru petrecerea sarbatorilor de iarna sau a vacantelor impre, tot muna cu cei dragi, este concluzia unei analize realizata de platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro. in afara de confortul camerei de hotel, acestia isi mai doresc sa existe activitati in hotel, petreceri tematice si chiar evenimente dedicate celor mici.

GRAFICE Ce operatori au cei mai multi abonati si cele mai mari venituri din internet, telefonie si TV in Romania - date oficiale in premiera

Cifrele oficiale privind cotele de piata din ultimii 2 ani ale marilor operatori de comunicatii din Romania atat dupa numarul de clienti, cat si dupa veniturile realizate au fost prezentate vineri in premiera de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). RCSRDS este lider detasat la numarul de abonati la internet fix si TV, cu o cota de piata de peste 50% in prima jumatate a acestui an, insa la veniturile obtinute din toate serviciile furnizate internet, TV, telefonie fixa si mobila) conduc Orange 26%), grupul Telekom - fostele Romtelecom si Cosmote 24%) si Vodafone 21%).

Numai de bine. Cele mai complexe implanturi din medicina dentara

Trei din zece romani nu mai au niciun dinte natural iar 33% dintre pacientii romani si-au pierdut deja 3 dinti pana la varsta de 40 de ani.

Harta care iti arata in timp real cat de poluate sunt diferite zone din Bucuresti

Bucurestenii pot vedea gradul de poluare din diferite regiuni ale Capitalei cu ajutorul unei platforme online lansate recent. Pana acum, zece senzori au fost amplasati in cele mai intens circulate zone din oras.

Barbat arestat dupa ce a spart mai multe locuinte din Bucuresti: a intrat in camera unei fete si a lovit-o in cap cand a fost surprins

Un barbat de 35 de ani suspectat ca a intrat in mai multe locuinte din Sectorul 5, de unde a furat sau a incercat sa sustraga bani si bunuri, a fost arestat preventiv.

Declaratii exclusive! Politia din Bucuresti fusese anuntata, cu o ora mai devreme de atacul in care au fost ranite doua femei, despre prezenta suspectului in zona

Traim in Romania secolului XXI, intr-o capitala europeana si cu pretentii de gen, iar noi, locuitorii acesteia nu avem alte pretentii de la autoritati, decat sa avem un trai decent si sa putem merge pe strada sau sa intram in scara blocului in siguranta, nu cu frica in san ca s-ar putea ca vreun inconstient .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )