Libnet.ro
UNICEF

07:45

Doi copii din Brasov, RANITI intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
Doi copii din Brasov, RANITI intr-un accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, in urma unui accident de masina. continuă pe România Liberă

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit, la Brasov

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, dupa ce o masina a ajuns pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autoturism, ranitii fiind transportati la.

SIKA ROMANIA A SUSTINUT RENOVAREA CENTRULUI UPSV DIN BRASOV CU DONATII DE PESTE 40.000 EURO

Sika Romania continua implicarea in proiecte sociale venind in sprijinul organizatiei Un Pas Spre Viitor UPSV. Astfel, compania s-a implicat, in ultimii doi ani, in renovarea centrului UPSV din Brasov prin donarea a produse si servicii de constructii in valoare de peste 40. 000 de euro. Dincolo de implicarea in renovarea centrului UPSV, Sika Romania a fost alaturi de tinerii orfani si in perioada Sarbatorilor, oferindu-le cadouri si suport financiar. Astfel, prin toate aceste initiative, Sika Romania, alaturi de fundatia UPSV, face un pas important in sustinerea unei comunitati locale ce reprezinta doar o mica parte din cei peste 60. 000 de copii orfani dependenti de suport din partea statului. De altfel, Sika Romania nu este la prima initiativa de acest fel. De-a lungul ultimilor ani, compania a oferit sprijin si in cadrul altor proiecte derulate de SOS Satele Copiilor sau YANA You are not alone!).

Doi militari turci ucisi si 31 raniti intr-un atentat sinucigas al militantilor kurzi, membri ai PKK

Doi militari turci au fost ucisi, iar alti 31 au fost raniti intr-un atentat sinucigas al militantilor kurzi ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), a anuntat duminica Biroul guvernatorului provinciei.

Sika Romania a sustinut renovarea centrului UPSV din Brasov cu donatii de peste 40.000 euro

Sika Romania s-a implicat, in ultimii doi ani, in renovarea centrului organizatiei Un Pas Spre Viitor - UPSV din Brasov, prin donarea a produse si servicii de constructii in valoare de peste 40. 000 de euro.

Un copil roman de cinci ani a murit la Paris intr-un accident rutier produs in circumstante inca neelucidate

Un copil roman de cinci ani a murit intr-un accident rutier produs marti, in circumstante inca neeelucidate, pe bulevardul Menilmontant din Paris, informeaza TF1. Accidentul a avut loc la ora locala 14:30 in.

Copil roman de cinci ani, UCIS intr-un accident rutier la Paris

Un copil roman, in varsta de cinci ani, a fost ucis, marti, intr-un accident rutier marti, pe bulevardul Menilmontant, la Paris.

Dezvaluire oribila despre omul care a ucis cinci oameni intr-un accident la mare

Cinci oameni au murit intr-un accident cumplit, provocat de secretarul executiv al organizatiei PDL din Mangalia, un influent om de afaceri. Barbatul isi numara banii la volan, spun martorii, a intrat cu masina.

Tragedie pe litoral. Cinci morti intr-un accident, pe drumul dintre 23 August si Olimp. Martor: Tinerii erau aruncati prin santuri

Cinci persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica seara, pe DN 39 Mangalia - Constanta, in zona localitatii 23 August, dupa ce un autoturism a ajuns pe contrasens si s-a izbit violent de o alta masina, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Soferul care a omorat doi tineri, intr-un accident la o cursa ilegala, ARESTAT

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un student din Ramnicu Sarat a murit intr-un accident de motocicleta, in Bucuresti

Un tanar in varsta de 22 de ani, din Ramnicu Sarat, si-a pierdut viata si un altul este in stare grava, la Spitalul Floreasca, dupa ce au intrat cu motocicleta intr-un copac de pe un bulevard din Bucuresti. Niciunul nu purta casca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )