Libnet.ro
UNICEF

12:31

Patru persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs la Campina

Adevărul Adevărul,
Patru persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs la Campina

Un accident de circulatie care s-a produs miercuri dupa-amiaza la Campina a dus la ranirea a patru persoane. Doua masini au fost implicate in evenimentul rutier. continuă pe Adevărul

MAE: Inca un accident in care au fost implicati romani, produs in Ungaria: 4 raniti grav

Patru cetateni romani au fost implicati intr-un accident grav pe teritoriul Ungariei, in noaptea de sambata spre duminica, a transmis Consulatul General al Romaniei la Szeged informat de Inspectoratul Judetean de Politie Csongrad, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului de Externe.

Patru romani, implicati intr-un accident grav pe o autostrada din Ungaria

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se internati la spital, cu leziuni foarte grave,.

Un autocar cu 22 de moldoveni se venea din Italia, implicat intr-un accident in Romania

Un barbat a fost ranit, duminica seara, dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit pe DN 17 din Romania, la cativa kilometri de Bistrita, de un autocar in care se aflau 22 de persoane, care venea din Italia si se indrepta spre Chisinau, potrivit Mediafax.

Un autocar cu 22 de moldoveni ce venea din Italia, implicat intr-un accident in Romania

Un barbat a fost ranit, duminica seara, dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit pe DN 17 din Romania, la cativa kilometri de Bistrita, de un autocar in care se aflau 22 de persoane, care venea din Italia si se indrepta spre Chisinau, potrivit Mediafax.

Nou ACCIDENT RUTIER GRAV in Ungaria. Mai multi romani sunt RANITI

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se.

Patru tineri au fost grav raniti dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod

Patru tineri cu varste intre 18 si 27 de ani din satul Sant, judetul Bistrita-Nasaud, au fost grav raniti, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod in localitatea Lunca Ilvei si a intrat apoi in gardul bisericii din comuna.

Caz socant in Arges: O fata a fost inchisa intr-o cusca de caine de parinti.

O tanara de 17 ani din judetul Arges a fost batuta de parinti si tinuta doua saptamani intr-o cusca de caine, drept pedeapsa pentru relatia pe care fata o avea cu un baiat, informeaza Mediafax. Politia si Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASPC) a declansat o ancheta in acest caz. Potrivit reprezentantilor Politiei Arges, este vorba despre o tanara de 17 ani din localitatea Bogati, care a fost lovita de parinti si tinuta timp de doua saptamani in cusca .

O statuie a lui Stalin a fost vandalizata intr-un oras din estul Georgiei

O statuie a lui Stalin, inalta de doi metri, a fost vandalizata la o zi dupa inaugurare, intr-un orasel dinestul Georgiei, relateaza AFP. Statuia fostului dictator sovietic a fost acoperita cu vopsea portoc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )