Libnet.ro
UNICEF

19:00

Patru rachete trase din sudul Libanului au lovit nordul Israelului

Hotnews Hotnews,
 Patru rachete trase din sudul Libanului au lovit nordul Israelului

Patru rachete au fost lansate joi din sudul Libanului in nordul Israelului, provocand pagube materiale, dar nu si victime, conform premierului israelian Benjamin Netanyahu, care a amenintat sa razbune atacul revendicat de catre un grup jihadist, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Hezbollah ataca din nou: Patru rachete au fost lansate din Liban spre Israel.

Patru rachete au fost lansate din sudul Libanului spre teritoriul israelian, cel mai probabil fiind vorba de un atac al miscarii siite Hezbollah, informeaza Mediafax.

Un barbat a luat ostatici intr-un oras din sudul Germaniei, inainte de vizita lui Merkel

Un barbat a luat mai multi ostatici in primaria orasului Ingolstadt din sudul Germaniei, cu putine ore inainte de un discurs pe care urma sa il sustina Angela Merkel, relateaza Reuters.

Tarile din sudul Europei ofera vize chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe.

Guvernele din Cipru, Grecia si Portugalia, grav afectate de criza, ofera vize in regim de urgenta chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe, iar Spania este pe cale sa adopte o strategie similara, in incercarea de a sustine piata imobiliara, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax. Potrivit brokerilor imobiliari, sansa de a cumpara o proprietate la un pret scazut in sudul Europei si obtinerea unei asa-numite vize de aur este oferita in special investitorilor chinezi. Bogatii .

Tarile din sudul Europei ofera vize chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe

Guvernele din Cipru, Grecia si Portugalia ofera vize in regim de urgenta cetatenilor chinezi bogati, care vor sa cumpere proprietati scumpe, iar Spania este pe cale sa adopte o strategie similara, in incercarea de a sustine piata imobiliara, potrivit Bloomberg, citata de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )