Libnet.ro
UNICEF

22:30

Patru romani internati in Ungaria in urma unui alt accident

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patru romani internati in Ungaria in urma unui alt accident

Patru romani se afla internati in Ungaria in urma unui alt accident petrecut astazi pe o autostrada din Ungaria. continuă pe Ziarul Bursa

Duminica de cosmar pentru romanii care au traversat Ungaria: doua accidente, un mort, sase raniti

Un roman a murit si alti doi au fost raniti in urma unui alt accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, in directia Budapesta Slovenia dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un camion care circula regulamentar.

Duminica de cosmar pentru romanii care au traversat Ungaria: doua accidente soldate cu un mort si sase raniti au avut loc pe soselele tarii vecine

Un roman a murit si alti doi au fost raniti in urma unui alt accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, in directia Budapesta Slovenia dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un camion care circula regulamentar.

Un nou accident pe o autostrada din Ungaria: patru romani, in stare foarte grava

Patru romani se afla internati in stare grava intr-un spital din Ungaria, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminca, soferul masinii in care se aflau a adormit la volan si a intrat pe contrasens, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

inca un accident rutier, cu romani, in Ungaria.

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se internati la spital, cu leziuni foarte grave, informeaza MAE. Consulatul General al Romaniei la Szeged a intreprins demersurile necesare pe langa autoritatile ungare in vederea obtinerii unor informatii suplimentare referitoare la incident, potrivit Romania TV. Conform datelor transmise, .

Becali a fost sanctionat in penitenciar pentru ca a dat telefoane de pe cartela unui alt detinut

Viitor sumbru pentru Gigi Becali. Acesta a fost sanctionat de conducerea Penitenciarului Jilava deoarece a folosit, in urma cu o luna, cartela unui alt detinut pentru a da telefoane in exteriorul penitenciarului.

Jurnalistul Sir David Frost a incetat din viata in urma unui infarct

Sir David Frost a murit la varsta de 74 de ani, in urma unui infarct, informeaza BBCNews. Jurnalistul sustinea un discurs la bordul navei Regina Elisabeta in momentul in care a suferit infarctul. Premierul.

Jurnalistul David Frost a murit, in urma unui atac de cord

Sir David Frost, jurnalist si om de televiziune, a murit duminica, in urma unui atac de cord. Frost avea 74 de ani, conform BBC. Sir David Paradine Frost, Cavaler al Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

Patru romani, implicati intr-un accident grav pe o autostrada din Ungaria

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se internati la spital, cu leziuni foarte grave,.

MAE: Inca un accident in care au fost implicati romani, produs in Ungaria: 4 raniti grav

Patru cetateni romani au fost implicati intr-un accident grav pe teritoriul Ungariei, in noaptea de sambata spre duminica, a transmis Consulatul General al Romaniei la Szeged informat de Inspectoratul Judetean de Politie Csongrad, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului de Externe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )