Libnet.ro
UNICEF

11:00

Paul Stanescu, despre rezultatul referendumului: Un esec pentru toata societatea

B1 B1,
Paul Stanescu, despre rezultatul referendumului: Un esec pentru toata societatea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat ca trebuie facuta o analiza pentru a vedea de ce atat de putini romani s-au prezentat la referendumul privind familia traditionala. intrebat daca. continuă pe B1

Paul Stanescu: Participarea scazuta la referendum este un esec pentru toata societatea romneasca

Vicepremierul Paul Stanescu a spus luni ca trebuie facuta o analiza pentru a vedea care este cauza pentru prezenta atat de mica la referendum, adaugand ca e un esec pentru toata societatea romaneasca, nu numai pentru PSD.

Serban Nicolae, despre rezultatul referendumului: O victorie a homosexualilor

Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor, sustine Serban Nicolae. Social-democratul mai consideraca dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si.

Rezultatul referendumului - un esec

Rezultatul referendumului pentru modificarea Constitutiei reprezinta un esec nu numai pentru PSD, ci pentru intreaga societate romaneasca si se va face o analiza pe marginea votului, a declarat, astazi, senatorul PSD Paul Stanescu.

Lider PNL Teleorman, despre rezultatul referendumului: Sunt foarte dezamagit de manipularile din ultimele zile

Liderii PSD si PNL Teleorman spun ca nu-si pot explica prezenta extrem de scazuta la referendum si ca prefera sa lase analizele pe seama specialistilor.

Paul Stanescu promite bugete minime de functionare pentru orase si comune: Nu luam de la cei bogati, dar trebuie sa-i sprijinim putin pe cei saraci

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat la Slatina ca s-a convenit asupra unor valori minime de functionare prin noul Cod al Finantelor Publice Locale, care ar fi gata.

VIDEO Paul Stanescu promite bugete minime de functionare pentru orase si comune: Nu luam de la cei bogati, dar trebuie sa-i sprijinim putin pe cei saraci

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat la Slatina ca s-a convenit asupra unor valori minime de functionare prin noul Cod al Finantelor Publice Locale, care ar fi gata.

Asociatiile Accept si MozaiQ saluta rezultatul referendumului pentru familie: Romnii au respins ura prin boicot

Asociatia pentru drepturile persoanelor LGBT Accept saluta rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei, incheiat duminica seara cu o prezenta la vot sub pragul de cvorum necesar, afirmand ca romanii au aratat astfel ca nu pot fi pacaliti de o agenda politica care indeamna la ura si dezbinare si ca cei mai multi considera ca drepturile omului nu se voteaza la referendum. Si Asociatia MozaiQ a salutat rezultatul referendumului, apreciind ca acesta ne arata ca romanii au respins ura si dezbinarea in societate si nu au legitimat prin prezenta lor un act politic menit sa stigmatizeze si sa discrimineze comunitatea LGBT.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Paul Stanescu: E un vot istoric, atat pentru prezent cat si pentru viitorul generatiilor care vin

Presedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stanescu, a afirmat sambata, la Slatina, ca votul la referendumul pentru revizuirea Constitutiei este unul istoric, atat pentru prezent cat.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Paul Stanescu a dat declaratii chiar in sectia de votare: Am fost educat in spiritul valorilor spirituale romanesti, cu mama, cu tata

Vicepremierul Paul Stanescu a votat in Slatina, pe listele suplimentare, atat pentru referendumul national pentru revizuirea Constitutiei, cat si pentru redenumirea judetului Olt, facand la final declaratii ch.

VIDEO Vicepremierul Paul Stanescu a dat declaratii chiar in sectia de votare: Am fost educat in spiritul valorilor spirituale romanesti, cu mama, cu tata

Vicepremierul Paul Stanescu a votat in Slatina, pe listele suplimentare, atat pentru referendumul national pentru revizuirea Constitutiei, cat si pentru redenumirea judetului Olt, facand la final declaratii chiar din sectia de vot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )