Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pauza de distractie. Coronavirusul inchide pentru doua saptamani celebrele parcuri Disneyland din SUA si Europa

Adevărul Adevărul,
Pauza de distractie. Coronavirusul inchide pentru doua saptamani celebrele parcuri Disneyland din SUA si Europa

Parcurile tematice Walt Disney World Resort din Florida si Disneyland Paris vor fi inchise, incepand cu 14 martie, timp de doua saptamani, au anuntat reprezentantii companiei. continuă pe Adevărul

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani.

Spania - coronavirus: Toate competitiile sportive, fara spectatori in urmatoarele doua saptamani

Competitiile sportive din Spania se vor disputa fara spectatori in urmatoarele doua saptamani, conform deciziei de marti a Guvernului spaniol.

Mircea Beuran, acuzat de mita, plasat sub control judiciar pentru doua luni

Contestatia medicului Mircea Beuran la masura arestului la domiciliu a fost admisa de Curtea de Apel Bucuresti. Instanta a dispus control judiciar pe o perioada de 60 de zile, decizia fiind definitiva, transmite Mediafax. Beruan este urmarit penal pentru luare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )