Libnet.ro
UNICEF

16:31

Pavel Filip si Volodimir Groisman au semnat Foaia de parcurs privind dezvoltarea cooperarii moldo-ucrainene

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip si Volodimir Groisman au semnat Foaia de parcurs privind dezvoltarea cooperarii moldo-ucrainene

Premierul Pavel Filip si omologul sau ucrainean, Volodimir Groisman, au semnat vineri, 6 octombrie, Foaia de parcurs privind dezvoltarea cooperarii moldo-ucrainene pentru anul 2018, care stabileste directiile prioritare pe agenda bilaterala si exprima intentia ferma a celor doua state de a continua colaborarea in implementarea Acordurilor de Asociere cu Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Volodimir Groisman vine la Chisinau. Programul premierului ucrainean

Prim-ministrul Ucrainei, Volodimir Groisman, va efectua vineri, 6 octombrie 2017, o vizita oficiala in Republica Moldova. Seful Executivului de la Kiev va avea intrevederi cu omologul sau Pavel Filip si seful Legislativului, Andrian Candu. De asemenea, cei doi premieri vor discuta cu oamenii de afaceri in cadrul evenimentului de inchidere a Forumului Moldova Business Week 2017.

Chisinaul vrea inlocuirea misiunii de pacificatori rusi din Transnistria cu una internationala. Pavel Filip: Si-a epuizat mandatul

Prim-ministrul de la Chisinau, Pavel Filip, a anuntat in seara de joi, 5 octombrie, la o emisiune de la postul publica de televiziune, ca autoritatile moldovene pledeaza pentru modificarea formatului de pacificatori din Transnistria, in asa fel ca acesta sa nu mai fie dominat de pacificatorii rusi, dar sa fie o misiune internationala.

Pavel Filip: Relatiile moldo-ruse sunt inghetate. Nu avem comunicare la nivel guvernamental

Premierul Pavel Filip a declarat joi, 5 octombrie, ca relatiile moldo-ruse sunt inghetate si ca nu exista comunicare intre Guvernul de la Chisinau si cel de la Moscova. Totodata, prim-ministrul moldovean sustine ca bunele relatii pe care le are Igor Dodon cu Kremlinul nu au contribuit si la imbunatatirea relatiilor intre Republica Moldova si Federatia Rusa.

Pavel Filip, la Moldova Business Week 2017: Guvernul este deschis pentru schimbare, cooperare si crestere

Prim-ministrul Pavel Filip a participat marti, 3 octombrie, la deschiderea Moldova Business Week 2017. Evenimentul a reunit peste o mie de oameni de afaceri din circa 20 de tari ale lumii, autoritati, parteneri de dezvoltare, experti in domeniu.

Pavel Filip: Parteneriatul cu Banca Mondiala ne va permite sa obtinem crestere economica

Banca Mondiala este disponibila sa sustina eforturile Guvernului in implementarea agendei de reforme orientate spre asigurarea cresterii economice si imbunatatirea nivelului de trai al populatiei. Asigurari in acest sens au fost facute de catre directorul de tara al Bancii Mondiale, Satu Kahkonen, la intrevederea cu premierul Pavel Filip.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )