Libnet.ro
UNICEF

22:45

Pedeapsa lui Nicolae Popa, redusa de la 15 ani la 6 ani si 8 luni

Antena3 Antena3,
Pedeapsa lui Nicolae Popa, redusa de la 15 ani la 6 ani si 8 luni

Nicolae Popa, condamnat in dosarul prabusirii FNI, va mai sta in inchisoare doar 2 ani si jumatate. Pedeapsa definitiva de 15 ani de inchisoare a fost redusa de instanta de judecata la 6 ani si 8 luni, din. continuă pe Antena3

Pedeapsa lui Nicolae Popa, redusa la jumatate datorita noilor coduri.

Pedeapsa de 15 ani de inchisoare a lui Nicolae Popa, in dosarul prabusirii FNI, a fost redusa de instanta de judecata care a aplicat principiul legii penale mai favorabile si a stabilit ca acesta sa execute in final 6 ani si 8 luni de detentie, din care a executat 4 ani si doua luni, informeaza Mediafax. Judecatoria Giurgiu a admis, luni, o contestatie din oficiu facuta ca urmare a sesizarii Comisiei de evaluare a incidentei aplicarii legii penale mai favorabile, constituita la nivelul .

Dosarul prabusirii FNI: Pedeapsa de 15 ani de detentie a lui Nicolae Popa, redusa la 6 ani si 8 luni datorita noilor coduri

Pedeapsa definitiva de 15 ani de inchisoare data lui Nicolae Popa, in dosarul prabusirii FNI, a fost redusa de instanta de judecata care a aplicat principiul legii penale mai favorabile si a stabilit ca acesta sa execute in final 6 ani si 8 luni de detentie, din care a executat 4 ani si doua luni, scrie Mediafax.

Pedeapsa de 15 ani de detentie a lui Nicolae Popa, redusa la 6 ani si 8 luni datorita noilor coduri

Pedeapsa definitiva de 15 ani de inchisoare data lui Nicolae Popa, in dosarul prabusirii FNI, a fost redusa de instanta de judecata la 6 ani si 8 luni de detentie, ca urmare a modificarii Codului penal si.

Condamnarea de 15 ani de inchisoare a lui Nicolae Popa din dosarul FNI, redusa la sase ani si opt luni de noul Cod penal

Condamnarea de 15 ani de inchisoare primita de Nicolae Popa, in dosarul FNI, a fost redusa, luni, de magistratii Judecatoriei Giurgiu care au aplicat legea mai favorabila si au stabilit ca acesta sa execute in final 6 ani si 8 luni de detentie. Popa a executat deja 4 ani si doua luni de inchisoare in acest dosar.

Anchetatorii au inceput audierile in cazul fetei de 15 ani care a fugit de acasa

Anchetatorii au inceput astazi audierile in cazul fetei de 15 ani care a fugit de acasa. Politistii vor sa afle exact unde a fost eleva in cele trei zile cat a fost plecata si de ce calugarii de la.

Despre granita dintre religie si educatie, laAdevarul Live, ora 14.00: este normal ca o tanara de 15 ani sa aiba duhovnic?

Cazul Iuliei Ionescu, eleva de 15 ani de la reputatul Colegiul National Sf. Sava care a fugit patru zile de acasa pentru a merge la manastiri in Moldova, ridica o serie de intrebari despre rolul religiei in educatia copiilor si pana unde poate merge relatia tinerilor cu Biserica. Preoti, psihologi, criminalisti si dascali vor dezbate aceasta tema la Adevarul Live, de la ora 14. Asteptam comentariile si intrebarile pentru specialisti.

Bucuresti: O eleva de 15 ani a disparut in drum spre scoala

O eleva a Colegiul National Sfantul Sava din Capitala a fost data disparuta. Adolescenta, in varsta de 15 ani, a disparut miercuri, in jur de ora 12. 00, in drum spre scoala, potrivit politistilor. Fata.

Bucuresti: O eleva de 15 ani, de la Colegiul Sf. Sava din Bucuresti, a disparut in drum spre scoala

O eleva a Colegiul National Sfantul Sava din Capitala a fost data disparuta. Adolescenta, in varsta de 15 ani, a disparut miercuri, in jur de ora 12. 00, in drum spre scoala, potrivit politistilor. Fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )